Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

2.Mπέος: Θα διώξουμε κάθε αποτυχημένο Νταλάρα, κάθε Κιμούλη και Φασουλή

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
2.Mπέος: Θα διώξουμε κάθε αποτυχημένο Νταλάρα, κάθε Κιμούλη και Φασουλή
Φίλοι μου Βολιώτες, είστε άξιοι της τύχης σας.
Από της φυλακής τα σίδερα που δεν είναι μόνο για τους ‘’λεβέντες’’, στη δημαρχία.
Και με υπόσχεση να ανεβάσει στην Α΄ΕΘΝΙΚΗ την Νίκη και τον Ολυμπιακό.
Πρώτα τη Νίκη, για να μην τον κατηγορούν για ‘’φιλοολυμπιακό’’, και μετά τον Ολυμπιακό.
Τρέμε Ξάνθη… Κάποιος Χασάπης θα ορισθεί, όταν έρθει η ώρα.
    Ο Αχιλλέας Μπέος είναι ο νέος δήμαρχος Βόλου και σε δηλώσεις που έκανε προς το συγκεντρωμένο πλήθος και ενώ στον ουρανό είχαν αφεθεί λευκά περιστέρια, ευχαρίστησε τους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των καλλιτεχνών από την Αθήνα που συνυπέγραψαν κατά της υποψηφιότητάς του.
    Τους χαρακτήρισε «ανθρώπους της αρπαχτής» που «επί χρόνια λυμαίνονται τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού».
    Επίσης, ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε κατά του ανθυποψηφίου του Μαργαρίτη Πατσιαντά, τον οποίο χαρακτήρισε «μικροπρεπή και χωρίς αξιοπρέπεια» και σχολίασε ότι τη Δευτέρα το πρωί η Κουμουνδούρου θα τον στείλει στο σπίτι του «ενώ εσείς τον στείλατε από απόψε» όπως είπε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους συγκεντρωθέντες.
    Ο νέος δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραλάβει τίποτα από την απερχόμενη δημοτική Αρχή, χωρίς προηγούμενως να έχει σχετικό έγγραφο γιατί, όπως ισχυρίστηκε, ο λυσσαλέος πόλεμος που έγινε εναντίον του «δείχνει ότι κάτι κρύβουν και φοβούνται» ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι δήμαρχος «όλων των Βολιωτών».
    Ειδικότερα, ο Αχιλλέας Μπέος έχει σκοπό όπως ανέφερε να αλλάξει την κατάσταση που επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο και να διώξει από το προσκήνιο όλους τους δήθεν καλλιτέχνες που ελέγχουν το σύστημα. Δηλαδή όλους αυτά τα πρόσωπα των προοδευτικών δυνάμεων της δήθεν κουλτούρας, των γραμμάτων, της τέχνης και της π*****ας της αρπαχτής, όπως δηλώνει χαρακτηριστικά και οδήγησαν τη χώρα σε αυτόν τον ξεφτυλισμό.
    «Ο κάθε αποτυχημένος Νταλάρας και Κιμούλης. Ξεχάσανε να φωνάξουν τον Φασουλή να τους κάνει καμία δήλωση υποστήριξης. Να ξέρατε πόσα εκατομμύρια έχουν πάρει αυτοί από το Υπουργείο Πολιτισμού, αυτοί οι κοπρίτες στην υγειά όλων μας γιατί θεωρούσανε ότι είναι μουσικοί, συνθέτες, άνθρωποι των γραμμάτων και της Τέχνης και εμείς είμαστε οι εργάτες, τα κορόιδα, οι απλοί άνθρωποι. Έτσι λειτουργούσαν τόσα χρόνια κι ελέγχανε το σύστημα και τώρα τους ενοχλεί. Αυτή είναι η αλήθεια.
    Για εμάς η τέχνη και η μουσική είναι οι άνθρωποι που μας διασκεδάζουνε, αλλά ποτέ δεν περάσανε να πάρουνε τον ιδρώτα σας από το Υπουργείο Πολιτισμού. Είναι ο Καρράς, ο κουμπάρος μου. Είναι όπως λέμε "Της Πάολας θα γίνει", είναι ο Ρέμος, είναι ο Παντελίδης, ο Οικονομόπουλος που τους πληρώνουμε εμείς και δεν πήραν ποτέ τον ιδρώτα σας. Σε αντίθεση με τον κάθε Νταλάρα και κομμούνι και Φασουλή. Αυτή την Ελλάδα δημιουργήσανε όλοι αυτοί. Εμείς θα την αλλάξουμε λοιπόν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου