Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/5/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (22/5/2019)
    Πρέπει να έχει γίνει από όλους αντιληπτό, πως η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» προσπαθεί με νύχια και με δόντια, να καταργήσει τα μετρητά στις συναλλαγές, και να επιβάλει με το ζόρι και το στανιό, την χρήση του πλαστικού χρήματος. Ας μην απορουμε για τον λόγο που γίνεται αυτό. Είναι Ο ΕΛΕΓΧΟΣ των οικονομικών του καθενός από εμάς, και η δυνατότητα να «κλείσουν την βρύση» ανα πάσα στιγμή, απλώς με μία εντολή στον υπολογιστή. Και τότε, όλοι γίνονται θύματα στα νύχια των τραπεζών, οι οποίες φυσικά εκπροσωπούν την «ΝΕΑ ΤΑΞΗ».  Και ένας επιπρόσθετος λόγος: Όταν δεν έχεις μετρητά στα χέρια σου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ! Ελάχιστοι έχουν την ικανότητα να ελέγχουν απολύτως τα οικονομικά τους, όταν οι συναλλαγές γίνονται με «πλαστικό χρήμα».  Πάρα πολλοί επιτυχημένοι επιχειρηματίες, δηλώνουν ξεκάθαρα πως είναι υπέρ των συναλλαγών ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ, αφού με αυτό τον τρόπο μπορούν να ελέγξουν τα οικονομικά τους. Και λένε για μετρητά ΓΕΝΙΚΩΣ, και όχι μόνο στις μικροσυναλλαγές! Όλα αυτά, πρέπει να τα έχουμε υπόψη μας, και με κάθε τρόπο να προσπαθούμε να αντιδράσουμε στις σκοτεινές επιδιώξεις της αναδυομένης «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ», υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο τις συναλλαγές με ΜΕΤΡΗΤΑ! Όταν τα έχεις στο χέρι σου, ξέρεις τι σου γίνεται. Όταν είναι «κάπου σε μια τράπεζα», ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχεις, ή ότι θα έχεις! Κάπως έτσι έγινε και με τα αλόγιστα δάνεια του παρελθόντος ( διακοποδάνεια, μετοχοδάνεια, στεγαστικά, καταναλωτικά κτλ ) και τώρα κάποιοι φίλοι τα βρίσκουν μπροστά τους…..
------------------------------------------------
    Πολύ ωραία φαίνεται η νέα μέθοδος αντιμετωπίσεως του καρκίνου του προστάτου, ή ακόμα και των προβλημάτων προστάτου. Πολύ απλά μας τα περιγράφουν, και δεν μπορώ να αντιλογήσω. Πρέπει να έχουν δίκιο. Εκείνο όμως που δεν μας λένε είναι…. ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ με το νέο σύστημα. ΠΟΣΟ το Νοσοκομείο, ΠΟΣΟ ο γιατρός ( «μαύρα», εννοείται…) ΠΟΣΟ ο αναισθησιολόγος ( και αυτά «μαύρα»…) και πόσο οι λοιπές επιβαρύνσεις. Μάλλον δεν το λένε, αφ ενός γιατί ποικίλει το ποσό ανάλογα με την περίπτωση, αφ’ ετέρου δε, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ! Και για να μην αποδειχθεί για ακόμα μια φορά, πως…. Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου