Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ


ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ
Ανδρέας Μελεζιάδης
     Φαίνεται πως η μπαγαποντιά είναι στο DNA του έλληνα! Διαφορετικά, δεν εξηγείται…..
    Στις προχτεσινές Ευρωεκλογές, λοιπόν, ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου « ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ», ονομαζόμενος Φράγκος Εμμανουήλ, σκέφτηκε να παραποιήσει «ελαφρώς» το ονοματεπώνυμό του, ώστε να μπερδέψει τους ψηφοφόρους, με σκοπό τα…. ψηφαλάκια! Τι έκανε λοιπόν ο κατεργάρης….
    Εκμεταλλευόμενος την όποια ομοιότητα του ονόματός του με το όνομα του Στρατηγού εα Φράγκου Φραγκούλη, στο ψηφοδέλτιο του κόμματος έδωσε το ονοματεπώνυμο ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ( ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ) του Ιωάννη(!!!!) το οποίο και γράφτηκε στο ψηφοδέλτιο.
    Με γνωστή χονδρικά την πολιτική τοποθέτηση του Στρατηγού Φράγκου, πολλοί ψηφοφόροι νόμισαν πως ο ίδιος είναι υποψήφιος, ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ τουλάχιστον 12.000 εκλογείς! Με αποτέλεσμα να βγεί δεύτερος σε ψήφους στο κόμμα του, και εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες πως ο Βελόπουλος ( πρώτος) δεν θα γίνει Ευρωβουλευτής, ο συγκεκριμένος κύριος ΦΡΑΓΚΟΣ ( ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ) ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, θα καταλάβει την έδρα στην Ευρωβουλή! Οποία μπαγαποντιά!
    Απορία προκαλεί και το γεγονός πως ο Αρχηγός του κόμματος επέτρεψε αυτήν την απατεωνία ( γιατί περι αυτού πρόκειται ) και δεν απαίτησε από τον συγκεκριμένο την σωστή αναγραφή του ονόματός του. Θα υποθέσω, για να τον δικαιολογήσω, πως δεν το πρόσεξε. Μα, δεν το πρόσεξε και κανένας άλλος; Ο καθένας ό τι θέλει δηλώνει για ονοματεπώνυμο και… όποιον πάρει ο Χάρος;
    Τα παραπάνω, είναι απολύτως εξακριβωμένα, όπως φαίνονται και στις σχετικές φωτογραφίες.

    Εάν λοιπόν, ισχύσει το σενάριο περι μη αποδοχής της θέσεως από τον Βελόπουλο, θα έχουμε έναν καραμπινάτο απατεώνα εκπρόσωπό μας στην Ευρωβουλή. Θα μου πείτε θα είναι ο μόνος;  Όχι βέβαια, αλλά… όχι και έτσι! Θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί μέχρι και πλαστοπροσωπεία!
    Υπόψη, πως κατά την γνώμη μου έννομο συμφέρον έχει και ο τρίτος σε σταυρούς, Γεωργιάδης Σάββας.
    Βέβαια, ο κύριος Φράγκος Εμμανουήλ, μπορεί άνετα να ισχυριστεί πως… οι φίλοι του τον φωνάζουν «Φραγκούλη», αλλά δεν θα πείσει κανένα….
    Παρεμπιπτόντως, στα ευρωψηφοδέλτια υπάρχουν ακόμα τρείς με επίθετο ΦΡΑΓΚΟΣ και ένας με επίθετο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ. Φανταστείτε να έκαναν το ίδιο!
    Νομίζω, πως υπάρχει κάποιο όργανο που το λένε ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ, και λογικά θα είναι αρμόδιο και σε αυτές τις περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου