Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/5/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/5/2019)
    Ειλικρινά, ντρέπομαι για τον αθλητικό τύπο της Θεσσαλονίκης. Ο οποίος, ( 23/5/19 ) βάζει πρώτο θέμα πρωτοσέλιδο, τις διαπραγματεύσεις του παοκ με έναν δευτεροκλασάτο ξένο ποδοσφαιριστή, και δεύτερο θέμα την άνοδο του ΗΡΑΚΛΗ! Ας αλάξουν τίτλο, ας γίνουν «παοκτσίδικα νέα». Για να έχουν και την συνείδησή τους ήσυχη…..
------------------------------------------------
    Κάποια εγκλήματα του Ποινικού Κώδικα, πρέπει να έχουν ποινή την θανατική ποινή. Και για να μην βιάζονται μερικοί θερμοκέφαλοι, εννοώ την θανατική ποινή που ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ. Απλώς θα κόβει κάποια «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΆ» προνόμια των καταδικασμένων, τα οποία προκαλούν το «κοινό αίσθημα». Ποιος αμφιβάλλει πως ο Κουφοντίνας δεν έπρεπε να καταδικαστεί «εις θάνατον»; Όμως, του έβαλαν μερικές φορές «ισόβια», λές και θα ζήσει 1000 χρόνια! Θυμηθείτε, ισόβια είχαν βάλει και στον Παπαγεωργόπουλο! Εάν λοιπόν, προβλεπόταν η συγκεκριμένη ποινή, χωρίς εκτέλεση, αλλά με τις συγκεκριμένες επιπτώσεις, δεν θα είχαμε τον Κουφοντίνα και τον κάθε Κουφοντίνα να διαμαρτύρεται και να κάνει απεργία πείνας γιατί … δεν του δίνουν άδεια! Άμα θέλει να μην τρώει, έ, άσε τον να πεθάνει, αφού προφανώς αυτό θα είναι το αποτέλεσμα.
------------------------------------------------
    Στους χαρακτηρισμούς πολιτικών, ίσως πρέπει να εντάξουμε και την κατηγορία «ΣΤΡΕΙΔΙ». Θα αναφέρεται σε εκείνους, που όταν ανοίγουν το στόμα τους, βγαίνουν… μαργαριτάρια! Κατ’ εξακολούθηση! Δεν εννοώ βέβαια τον πρωθυπουργό μας, γιατί φοβάμαι μήπως… προσβληθούν κάποιοι… «ευαισθητούληδες»
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου