Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/5/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/5/2019)
    ΤΡΙΤΗ, 29 ΜΑΙΟΥ 1453… Η αποφράδα ημέρα του Ελληνισμού…. Όλοι μας σήμερα, έχουμε στη σκέψη μας την ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ. Ένα δάκρυ, ίσως κυλήσει για τους ηρωϊκούς τελευταίους υπερασπιστές. Σήμερα, οι «φίλοι» μας έχουν χαρές και πανηγύρια! Χρειάστηκε να περάσουν 400 χρόνια «σκλαβιάς και φυλακής» για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας ( έστω και στο ένα πόδι…) και να κοιτάξουμε μπροστά. Όμως, ας μην ξεχνάμε πως.. «ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ’  ΝΑΙ»!
------------------------------------------------
    Πόση ολιγωρία στην καταμέτρηση ψήφων για ανάδειξη Δημοτικών Συμβούλων στη Θεσσαλονίκη… Τελικά βγήκαν! Έυχομαι, όλοι τους να προσπαθήσουν για το καλό της πόλης μας, χωρίς στείρες και υποβολιμιαίες αντιπαραθέσεις, και να απομονώσουν εκείνους τους ελάχιστους, που η κομματική τους ταυτότητα, όποια και εάν είναι, τους επιβάλει να είναι φορείς κακής αντίδρασης. Η πόλη μας πρέπει να αναγεννηθεί, και αυτό είναι το έργο για τον κ. Ταχιάο ή τον κ. Ζέρβα. Θέλουμε Δήμαρχο, για τον οποίο να μην ντρεπόμαστε….
------------------------------------------------
    Μετά την «κατραπακιά» των εκλογών, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να αντιληφθούν «ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ»! Είναι τόσο ιδεοβαρεμένοι, που δεν μπορούν να καταλάβουν, πως «ΠΤΑΙΕΙ» ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος φαίνεται πως ξύπνησε επιτέλους! Φυσικά, φταίνει και οι κωμικές καρικατουρες που «ανεδύθηκαν» με τον ΣΥΡΙΖΑ και μας απασχόλησαν, τύπου Πολάκη, Καρανίκα, Παππά, και άλλων, «ων ουκ έστιν αριθμός»! Άντε, και έρχεται η ώρα που θα ξεκρεμάσουν από τα γραφεία τους τα πορτραίτα του Βελουχιώτη, και θα τα βάλουν στον….. ( άσε καλύτερα, να μην προσβληθεί και κανένας…)
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου