Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/5/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/5/2019)
      Συμφωνώ και εγώ, πως η Συμφωνία των Πρεσπών έπαιξε μεγάλο ρόλο στον καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Επόμενο ήταν. Φυσικά, ο λόγος δεν ήταν μόνο αυτός. Το θέμα μας είναι, πως ο Ελληνικός Λαός φημίζεται για την έλλειψη μνήμης του. Και αυτό εκμεταλλεύονται μερικοί. Στο χέρι μας είναι, η επάρατη Συμφωνία των Πρεσπών  να μην ξεχαστεί μέχρι τις επόμενες εκλογές ( 7 Ιουλίου) και τις επόμενες, και τις επόμενες…. Τα εγκλήματα, πρέπει να πληρώνονται και να μην υπάρχει παραγραφή στην μνήμη των Ελλήνων.
------------------------------------------------
    Τι λέγαμε εχτές; Πως ο Βελόπουλος δεν θα γίνει Ευρωβουλευτής και την θέση θα την παραχωρήσει στον δεύτερο ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΑΝΩΛΗ! Έ, αυτό γίνεται…. Η επιβράβευση της μπαγαποντιάς!
------------------------------------------------
    Πάλι καλά, που άρχισαν να το καταλαβαίνουν. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι κτλ στα εκλογικά τμήματα, αμοίβονται, και μάλιστα πολύ καλά. Οι οριζόμενοι ως μέλη των εφορευτικών επιτροπών με το «έτσι θέλω», αμοίβονται με… την ευχή του παπά! Πάρα πολλοί, δεν πήγαν στα εκλογικά τμήματα. Και γιατί να πάνε;;;;; Τους ρώτησε κανένας εάν θέλουν; Τιμωρήθηκε ποτέ κανείς από αυτούς που δεν πήγαν; Είναι… καθήκον του πολίτου; Σύμφωνοι, όμως το κράτος είναι «εντάξει» απέναντι των πολιτών; Μάλλον όχι…. Να χάσουν μια ολόκληρη μέρα για να πάρουν μέρος σε μια διαδικασία που μερικοί δεν την πιστεύουν; Από τα ξημερώματα μέχρι τις 2 ή 3 την νύχτα; ΤΖΑΜΠΑ;;;;; Ντουρντουβάκια είναι; Καλά θα κάνουν λοιπόν, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ όσους ορίζουν με το έτσι θέλω, αφού η δουλειά δεν είναι εθελοντική!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου