Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

H Άστον Βίλα πήρε το ματς των 190 εκατ. ευρώ


H Άστον Βίλα πήρε το ματς των 190 εκατ. ευρώ
    Η Αστον Βίλα νίκησε 2-1 τη Ντέρμπι στον τελικό των Play Off της Championship και πήρε μαζί την άνοδο και ένα τρελό ποσό, για να παίξει ξανά έπειτα από τρία χρόνια στα σαλόνια.
    Ούτε ο τελικός του Champions League, ούτε του EURO, ούτε καν του Μουντιάλ. Κανένα άλλο ματς στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν εξασφαλίζει στον νικητή τόσο ρευστό. Και εκείνη που μάζεψε όλο το χρήμα και μαζί και τη δόξα της επιστροφής στην Premier League, είναι η Αστον Βίλα.
    Η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ καθάρισε
2-1 τη Ντέρμπι στο Γουέμπλεϊ στο φινάλε των Play Off της Championship και επιστρέφει στα αγγλικά σαλόνια έπειτα από τρία χρόνια. Μόνο που θα το κάνει κατά 190 εκατ. ευρώ πλουσιότερη.
    Οι Villans μπήκαν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα, έχοντας τον αέρα του φαβορί και του ότι στα δύο μεταξύ τους ματς στη σεζόν είχαν το υπέρ τους συντριπτικό σκορ στο
7-0. Τα Κριάρια μόνο αμύνονταν και δεν μπορούσαν καν να περάσουν το κέντρο. Αντεχαν όμως και ήταν έτοιμοι να πάνε με το 0-0 στο ημίχρονο.   Ωστόσο, στο 44' με ολίγον από κεφαλιά ψαράκι και ολίγον από... πλάτη, ο Ελ Γκάζι έκανε το 1-0.
    Στην επανάληψη η Ντέρμπι ανέβασε την απόδοσή της, μα προδόθηκε από τραγικό λάθος του τερματοφύλακά της. Ο
Ρόος έκανε χείριστη έξοδο (59'), και άθελά του έστειλε την μπάλα στην εστία του, αν και δεν χρεώθηκε αυτογκόλ, με το 2-0 να πιστώνεται στον ΜακΤζιν. Από εκεί έπειτα όλη η Βίλα έμεινε πίσω και η Ντέρμπι που πίεζε, μείωσε με ωραίο σουτ του Μάριοτ (81'). Δεν μπόρεσε όμως να στείλει το ματς στην παράταση και η Αστον Βίλα που πέρσι είχε χάσει εκείνη στον τελικό, θα παίξει και πάλι κόντρα στους μεγάλους του Νησιού έπειτα από 1.156 απουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου