Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Για 3 ημέρες η Θεσσαλονίκη θα ζει στο απόλυτο σύμπαν των burgers!


Για 3 ημέρες η Θεσσαλονίκη θα ζει στο απόλυτο σύμπαν των burgers!
Από parallaxi
    To Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό food festival αφιερωμένο στο burger, επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της γεύσης, για ένα ακόμα ζουμερό και γευστικό, ανοιξιάτικο τριήμερο.
    Από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου, το Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2019 μετατρέπει ξανά τη Δ.Ε.Θ. στο σημείο συνάντησης των απανταχού burger lovers!
    Μετά από την εξαιρετικά επιτυχημένη περσινή διοργάνωση όπου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές προτάσεις από τα καλύτερα burger houses της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Αθήνας, το Burger Fest ανανεώνει το ραντεβού για τρεις μέρες γεμάτες μουσική, γεύσεις, happenings και χαμόγελα στην πόλη.
    To burger είναι το new black και η δύναμη ανάμεσα στα δύο ψωμάκια με σουσάμι τζιαπάτα ή προζύμι, ανέβηκε, καθιερώθηκε και λατρεύεται. Η Burgerίαση είναι η “ίαση” που έλειπε από τις επιλογές των καταλόγων μας, από τις ταινίες από τις εξόδους, από την γευστική ανία μας και τα burger είναι εκείνα που κρατάνε ζωντανή την ιδέα της υψηλής γαστρονομίας στην πιο comfort εκδοχή της για όλους ανεξαιρέτως.
    Αυτό ακριβώς αποθεώνεται και στο τριήμερο event στη Θεσσαλονίκη στο Burger Fest, τις μοναδικές
γεύσεις του οποίου θα συνοδεύσει ένα Line Up “φωτιά”.
Το Line Up
    Την πρώτη μέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τον αγαπημένο Joey, τη δεύτερη τους δυναμικούς My Excuse και Vanilla The Band, ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με Dub Pistols και 63 High!
    H πρώτη μέρα του μουσικού line up του Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2019, ξεκινά δυνατά, ανατρεπτικά και δυναμικά καθώς η διοργάνωση εξασφάλισε, για την απόλαυση σας και μόνο την παρουσία του, χαρακτηρισμένου διεθνώς ως international showman, Tonis Sfinos ως headliner. Μαζί του όπως πάντα οι Playmates. Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει επίκαιρος, φρέσκος
και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση. Θα παρουσιάσει ένα ανατρεπτικό χορευτικό σόουεξτραβαγκάντζα, το οποίο θα περιέχει στοιχεία έκπληξη ειδικά για την βραδιά αυτή!
    Ετοιμαστείτε λοιπόν κάπου ανάμεσα στα burger και τις μπύρες να απαντήσετε στο κρίσιμο ερώτημα του καλλιτέχνη «Είστε μάγκες ρέι
    Λίγο πιο πριν o JOEY ο τροβαδούρος του Folk & Roll, παρέα με τα Παλιόπαιδα του, θα μοιραστεί τη Μουσική του, μέσα από το Ανοιξιάτικο μέρος της περιοδείας του, «ΜίνιαΤουρ»! Θα βρεθεί στο Burger Festival, στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, για να μας κεράσει χορό και χαμόγελα, μέσα από το νέο του πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει μουσικές απ’ όλον τον κόσμο κι απ’ όλες τις εποχές, τραγούδια από τους δύο πρώτους δίσκους του, καθώς και νέα τραγούδια απ’ τον επερχόμενο του δίσκο “Όλα για Καλό” που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.
    Τη δεύτερη μέρα του Festival headliner είναι ένα γκρουπ που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχοντας κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές του κοινού της Θεσσαλονίκης και την φήμη του το πιο δυναμικού αγγλόφωνου LIVE performance στην Ελλάδα, οι My Excuse, υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν με ένα πρωτοφανές non stop χορευτικό πρόγραμμα γεμάτο γνωστές φρέσκες επιτυχίες καθώς και original υλικό από τα δύο τους album.
    Οι Vanilla The Band είναι τέσσερις, παίζουν covers και τραγουδάνε όλοι. Παίζουν rock, παίζουν pop,
παίζουν dance και hip hop, λίγο funk, λίγο punk, ένα γαλλικό, ένα ιταλικό, ένα ισπανικό και ενίοτε τρία ελληνικά τραγούδια. Έχουν υποστηρίξει πως είναι η αγαπημένη διασκευομπάντα του Τσακ Νόρις και παίζει όντως να είναι γιατί πέρασε καιρός, εκείνος σίγουρα το έμαθε κι αυτοί ζουν ακόμα. Οι Vanilla θέλουν και μπορούν να σε διασκεδάσουν.
    Για την τρίτη μέρα της μεγάλης γιορτής του burger οι καταστάσεις προβλέπονται εκρηκτικές. Ετοιμαστείτε για χορό μέχρι τελικής πτώσεως από δύο μπάντες που ζουν κι αναπνέουν γι’ αυτό το σκοπό.
    Οι ανεπανάληπτοι κι εκρηκτικοί Dub Pistols, ένα από τα πιο γνωστά punk & ska acts του πλανήτη, θα σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους με τους dub, drum & bass, hip-hop, punk και ska
ρυθμούς τους. Στις 2 Ιουνίου η διαβόητη μπάντα των μουσικών pistoleros έρχεται για να σπείρει τον πανικό μ’ ένα live μουσικό χαρμάνι γεμάτο ηχητικές εκρήξεις. Οι αξεπέραστοι αυτοί dub πιστολάδες έρχονται για ένα ταραχώδες, γεμάτο σαματά party, που αναπόφευκτα θα μας απογειώσει!
    Το live stage του Burger fest ανοίγει την Κυριακή 2 Ιουνίου με μια από τις πιο εκρηκτικές μπάντες της Θεσσαλονίκης σε με μία εκρηκτική ska punk εμφάνιση. Οι 63 High θα παρουσιάσουν, όπως συνηθίζουν άλλωστε το ξεσηκωτικό και γεμάτο ενέργεια show τους θα είναι όπως πάντα γεμάτο ska, jamaican reggae και hardcore punk στοιχεία. Άφθονη μπύρα και χορός για το καλύτερο φινάλε του φεστιβάλ!
    Στις 31 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου, απλώς ακολουθήστε τη μυρωδιά, θα σας οδηγήσει ξεκάθαρα στη Δ.Ε.Θ.
*** Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2019
Burger – Συναυλίες – Δράσεις
Παρασκευή έως Κυριακή 31 Μαΐου – 1 & 2 Ιουνίου Δ.Ε.Θ.
Ώρες λειτουργίας Παρασκευή 17:00 – 00:00 Σαββάτο 13:00 – 00:00 Κυριακή 13:00 – 00:00
Γενική Είσοδος: 5€ [Με Μπύρα]
Διάθεση Εισιτηρίων: E -Tickets:
Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:
Πληροφορίες/ Αιτήσεις – Συμμετοχές | burger houses:
E – mail: info@burgerfest.gr
Url: https://burgerfest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου