Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/5/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/5/2019)
    Δεν θέλω να λέω κακίες, όμως τα… κοκκινα μοσχομπίζελα με κεντρίζουν με τις πράξεις τους συνέχεια. Όπως, φερ’ ειπείν, με τη βράβευση ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ μαθητών Γ΄ Λυκείου, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ενώ η εκδήλωση ήταν «υπο την αιγίδα» του Υπουργείου Παιδείας κτλ, δεν παρευρέθη ούτε ένας της κυβερνήσεως, έτσι, για τα μάτια, να πεί μια «καλησπέρα» τελος πάντων… Σιγά να μην ερχόταν! Ποιοι να πάνε, αυτοί που αγόρασαν τα πτυχία τους; Αυτοί που τους τα έδωσαν για να μην ενοχλούν; Αυτοί που πλαστογράφησαν τα πτυχία τους; Από όλα έχει ο μπαξές! Είχαν μάθει πολύ καλά το μάθημα «ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ» και «ΑΠΟΧΕΣ» από τα παιδικά τους χρόνια. «Άσε τους άλλους να διαβάζουν, εμείς πάμε για πρέφα στο καφενείο! Πού θα πάει; θα μας βαρεθούν και θα μας περάσουν Αυτό ήταν το ιδανικο τους, το οποίο σήμερα υπηρετούν μα άφθαστη συνέπεια! Εάν δεν ήταν ιδιωτική εκδήλωση, θα την είχαν καταργήσει και στη θέση της θα είχαν βάλει κάποια άλλη με πιθανό τίτλο «ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΛΗΤΗΡΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ» ή «ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ»! Με τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ θα ασχολούνται τώρα…..
----------------------------------------------------
   Οι νεαροί αθλητές, με τα… συμπληρώματα διατροφής που παίρνουν, δεν ξέρουν πως μπορεί να βελτιώσουν κάπως τις επιδόσεις τους, αλλά τη ζημιά που προξενούν στον εαυτό τους θα την καταλάβουν 15 – 20 χρόνια αργότερα, όταν πολλούς από αυτούς «θα τους πηγαίνουν τέσσερεις». Καταστρέφουν την υγεία τους, χωρίς να το συνειδητοποιούν, με τις ευλογίες τις περισσότερες φορές των προπονητών τους. Οι οποίοι εγκληματούν! Και δεν γράφω για τα ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ και τις ΝΤΟΠΕΣ, αυτά θα έρθουν αργότερα. Γράφω για τα…. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, συνήθως αγνώστου πατρός, αλλά και μητρός…. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ!
----------------------------------------------------
    Ξέρετε το ανέκδοτο που τελειώνει με το «ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ Μ@@ΝΙ, ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ»; Έ, αυτό ακριβώς γίνεται με τις φετεινές δηλώσεις Ε1 της Εφορίας! Ακόμα δεν έχουν διορθώσει τα λάθη τους, αλλά ζητάνε να κάνουμε δηλώσεις, με αυτά τα λανθασμένα στοιχεία! Ο Κ. Καραμανλής ( ο γέρος) είχε πεί πως «Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο» Σήμερα, θα έλεγε όχι «φρενοκομείο», αλλά «μπουρδέλο»
----------------------------------------------------
    Προσεβλήθη κανένας; Λέω, μήπως και  προσεβλήθη και θα διαμαρτυρηθεί….. Γιατί τότε θα πρέπει να ψάξω στην αποθήκη, να βρώ και άλλα παλιά παπούτσια μου για να τον γράψω! Τα άλλα και τα..  «άλλα» δεν χωράνε άλλους!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου