Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

8.Προσφορά του βιβλίου ‘’ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ’’

8.Προσφορά του βιβλίου ‘’ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ’’ 

Κυρίες, Κύριοι συνάδελφοι
            Σε συνέχεια πρότερης ενημέρωσής σας περί της κυκλοφορίας του βιβλίου μου «Επιτυχημένη Επιβίωση στον Ελληνικό Στρατό», Εκδόσεις Οσελότος, Αθήνα 2012, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:
            -Για την περίοδο Νοε 2013 έως 6 Ιαν 2014 και για όλα τα μέλη των Ενώσεων Στρατιωτικών, Ενώσεων Αποστράτων, Οργανώσεων, Συνδέσμων κ.ά., το βιβλίο θα διατίθεται στην τιμή των 10 Ε.
            -Είναι η δυνατότερη πιθανή προσφορά για τα στελέχη και τους συναδέλφους, σε ένδειξη αλληλεγγύης στους καιρούς που διανύουμε.
            -Το βιβλίο διατίθεται από τις Εκδόσεις Οσελότος στην τιμή των 15 Ε αλλά η ειδική τιμή των 10 Ε ισχύει μόνο στη διάθεση του βιβλίου από εμένα. Αν υπάρξει αποστολή με αντικαταβολή, υπάρχει επιβάρυνση των ταχυδρομικών εξόδων, δηλαδή σύνολο περί τα 14-15 Ε.
            Θα ήμουν ευγνώμων αν ενημερώνατε όλο τους συναδέλφους-μέλη για την προσφορά αυτή, η οποία κρίνεται μηδαμινή σε σύγκριση με το «βάρος και ειδική τιμή» του περιεχομένου του βιβλίου!
            Εύχομαι κάθε επιτυχία στην αποστολή σας, υγεία σε όλους και ο Θεός να δίνει τη Σοφία του ώστε να σας καθοδηγεί σε κάθε σας βήμα.
            Δε μπορεί να υπάρξει πετυχημένο μέλλον αν δε «μελετήσουμε» το παρελθόν, «ζήσουμε» στο παρόν και «προγραμματίσουμε» το μέλλον. Με όποιο τρόπο αντιλαμβάνεται κάποιος τη ζωή, με τον ίδιο τρόπο τον αντιλαμβάνεται κι αυτή!
Με εκτίμηση  Γιώργος Αθανασίου  Λγός ε.α. (Τάξη ΣΜΥ ’88)
Αγαπητοί φίλοι, συγγενείς, «νυν και πρώην» συνάδελφοι, γνωστοί και άγνωστοι συνέλληλες...
    Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την έκδοση και κυκλοφορία του βιβλίου μου:
"Επιτυχημένη Επιβίωση στον Ελληνικό Στρατό"
    Κάποιοι θα έχετε εκπλαγεί ή σαστίσει, άλλοι που με γνωρίζετε «καλά» ίσως να περιμένατε κάτι τέτοιο, είναι όμως γεγονός, το βιβλίο -μετά από 1,5 χρόνο συγγραφής και 1 χρόνο περιήγησης στους χώρους των εκδόσεων,  έλαβε σάρκα και οστά!
    Με το πέρας της σταδιοδρομίας μου στο Πεζικό του Στρατού Ξηράς και παράλληλα μελέτης της «πραγματικότητας» πίσω από το παρασκήνιο, κατατίθεται ένας «οδηγός επιτυχημένης επιβίωσης», με μέγιστη προσδοκία να αναγνωσθεί από το σύνολο του Ελληνικού Στρατού και, κυρίως, από νέα στελέχη παραγωγικών Σχολών!    
    Στόχος του είναι η βελτίωση της εργασιακής ζωής και η ανακάλυψη, όσο είναι εφικτό, της επαγγελματικής ευτυχίας!  Μια συλλογή εμπειριών, ιδεών, διδαγμάτων και συμπερασμάτων, για όλα τα μόνιμα στελέχη, ανεξαρτήτως βαθμού και ηλικίας (!), για ασφαλή και επιτυχημένη επιβίωση στο στράτευμα, που γράφτηκε με μεράκι, αγάπη, πόνο ψυχής και, πολλές φορές, δάκρυ!   Ένα βιβλίο που απευθύνεται στον άνθρωπο-στρατιωτικό, που έχει όνειρα, συναισθήματα, φιλοδοξίες, τιμή, αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό.   Δεν είναι ερμηνεία των κανονισμών αλλά μια εκ βαθέων ανάλυση της «αόρατης» πραγματικότητας, μια συλλογή εμπειριών που θα ξαφνιάσει ευχάριστα ή… δυσάρεστα.   Δεν είναι αποκύημα φαντασίας και όλα τα κατατεθέντα εξήχθησαν από υπαρκτές καταστάσεις και περιστατικά, τόσο προσωπικές όσο και πολλών άλλων συναδέλφων!  
    Ένιοι ίσως βρουν τον εαυτό τους στα αναγραφόμενα, ίσως κολυμπήσουν με τη φαντασία τους στις υπαρκτές καταστάσεις του βιβλίου και αναθεωρήσουν, διδαχθούν ή ωφεληθούν.   Τα γραφόμενα είναι καρπός μακρόχρονης κυοφορίας, καταστάσεις και περιστατικά που επαναλαμβάνονταν εσφαλμένα και που, ίσως, συνεχίσουν να επαναλαμβάνονται εσφαλμένα, αν δεν υπάρξει αυτή η «γενιά» στελεχών που θα εννοήσουν βαθύτατα και πράξουν ακόμη ορθότερα, ώστε να σβήσει μεγάλο κομμάτι του ασθενικού παρελθόντος και να γαλουχηθεί η γενιά των σύγχρονων αξιωματικών-υπαξιωματικών, απελευθερωμένη από δεισιδαιμονίες και αόρατες «απειλές»!  
     Καταστάλαγμα παρατηρητικότητας και βαθιάς μελέτης των πεπραγμένων σε όλο τον εργασιακό βίο -τόσο τον ατομικό όσο και των συναδέλφων-, συλλογή προσωπικών και συναδελφικών εμπειριών, τούτο το πόνημα είναι απόσταξη εμπεριστατωμένων διδαγμάτων.   Ο στρατιωτικός- αναγνώστης καλείται να συλλογιστεί βαθιά, να αναλογιστεί τη δική του πορεία, να σκεφτεί με διάκριση, θάρρος, τόλμη και αυτοκριτική και, αν έστω και ένας ωφεληθεί απ’ αυτό, τότε θα έχει πετύχει το σκοπό του.        
    Σας ενημερώνω πως υπάρχουν ξεχωριστά κεφάλαια περί ξένων γλωσσών και ειρηνευτικών αποστολών, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους ανθρώπους που με βοήθησαν και σημάδεψαν στο Επιμύθιο του βιβλίου!     Με εκτίμηση   Γιώργος Αθανασίου Λγός ε.α. Τάξη ΣΜΥ 1988

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου