Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

4.Τα e-mail των $7.500!

4.Τα e-mail των $7.500! 
    Υπάρχουν άνθρωποι που, για να το πούμε ευγενικά, είναι ψωνάρες του κερατά. Είναι οι άνθρωποι που λαδώνουν για να έχουν πινακίδες στα αυτοκίνητά τους με στρογγυλά νούμερα (1000, 7777, 6969 κλπ). Είναι οι άνθρωποι που παίρνουν το Cayenne και το παρκάρουν στο πεζοδρόμιο γιατί δεν έχουν γκαράζ, που το περιφέρουν στο Κολωνάκι αλλά δεν μπορούν να στρίψουν στα μισά στενά. Ε, τώρα αυτοί οι άνθρωποι έχουν και τη δική τους διεύθυνση e-mail!
    "Κάθε λεπτό γεννιέται ένα κορόιδο", λέει η σοφία του λαού. Επίσης, "ο ανόητος και το χρήμα του γρήγορα χωρίζουν". Αυτό πρέπει να ήταν το σκεπτικό πίσω από την ίδρυση της εταιρείας Elite750.
    Τι έκαναν λοιπόν οι επιτήδειοι; Δημιούργησαν την πρώτη "Αποκλειστική" υπηρεσία e-mail στον κόσμο. Μια υπηρεσία που, σε αντίθεση με τους άλλους φτηνιάρηδες (Microsoft, Google, Yahoo) που δίνουν δωρεάν e-mail στο λαό, εκείνη χρεώνει $7.500 δολάρια για τη δημιουργία ενός λογαριασμού @elite750.com και 750 δολάρια το χρόνο για τη συντήρησή του.
    Η υπηρεσία αυτή όμως δεν είναι για όλους, ούτε καν για όλους που ενδεχομένως θα την επιθυμούσαν.  Επειδή οι δημιουργοί της έχουν ένα φετίχ με το 750, μόνο 750 διευθύνσεις θα πουληθούν σε ολόκληρο τον κόσμο, με έναν αριθμό μοιρασμένο σε κάθε χώρα. Σύμφωνα με την εταιρεία, στην Ελβετία, τη Γερμανία, την Αργεντινή, το Μονακό και κάποιες άλλες χώρες έχει εξαντληθεί ο διαθέσιμος αριθμός, αποδεικνύοντας πως η ηλιθιότητα δεν γνωρίζει σύνορα και γλώσσα.
    Αν καταφέρουν να πουλήσουν και τις 750, η εταιρεία θα έχει κέρδος περίπου $5.6 εκατομμύρια δολάρια. Αν οι 750 ανόητοι παραμείνουν πελάτες της, θα κερδίζει από αυτούς περίπου $560.000 το χρόνο.
Ο επόμενος που θα μου πει πως η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία, θα φάει κλωτσιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου