Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

3.Χαλκίδα: Κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη... 25 χρόνων!

3.Χαλκίδα: Κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη... 25 χρόνων! 
    Είχε καταδικαστεί πριν ένα χρόνο, σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, για αρπαγή, ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα!
    Ο λόγος για έναν 23χρονο Πακιστανό, τον οποίο σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. το βράδυ της Τρίτης στη Χαλκίδα...
    Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, ο 23χρονος αρχικά οδηγήθηκε στο τμήμα γιατί δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα.
    Όταν όμως οι αστυνομικοί διασταύρωσαν τα στοιχεία, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν ότι σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, από τον Δεκέμβριο του 2012 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, για αρπαγή, ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
    Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Χαλκίδας.
Σύλληψη και στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας
    Χειροπέδες σε έναν 40χρονο Βούλγαρο πέρασαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που του έγινε.
    Πιο συγκεκριμένα ο 40χρονος "κουβαλούσε" ποινή φυλάκισης 12 μηνών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση, με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας από τον Μάιο του 2008!
    Επίσης στις 26-01-2009 με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αταλάντης, ο 40χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και συνολική χρηματική ποινή 500 ευρώ, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
    Σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου