Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Τούρκοι πιλότοι προσπάθησαν απεγνωσμένα να ξεφύγουν από τα Ελληνικά F-16.


Ο "ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ"
Τούρκοι πιλότοι προσπάθησαν απεγνωσμένα να ξεφύγουν από τα Ελληνικά F-16.
    Και δεύτερο ''ξύλο'' στους Τούρκους!
    Τα Ελληνικά Γεράκια προκαλούν «εγκεφαλικά» για άλλη μια φορά στην Τουρκία του Ερντογάν, καθώς δείχνουν στο υψηλότερο επίπεδο άσκησης, το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που τα τουρκικά μαχητικά δημιουργούσαν κάποιο πρόβλημα στο Αιγαίο
    Eδώ και 48 ώρες, η Τουρκική αεροπορία δέχεται απανωτά ''χτυπήματα'' από τους πιλότους μας. 
    Οι Τούρκοι αμφισβητούν συνεχώς την ελληνική κυριαρχία σε μια προσπάθεια να υλοποιήσουν τους παράνομους ενεργειακούς προγραμματισμούς τους, ωστόσο οι Έλληνες "αετοί" δείχνουν πως ο ελληνικός χώρος είναι συνεχώς και άριστα προστατευμένος.  
Η αποκάλυψη 
    Μετά τις πρώτες πρωινές εμπλοκές και αερομαχίες ανατολικά της Κρήτης, η ΠΑ και ειδικότερα οι 340 και 343 Μοίρες συνέχισαν χθες το απόγευμα το δεύτερο μέρος της συνεκπαίδευσης με τα γαλλικά Rafale και τα ελληνικά F-16 Block 52+ που βρίσκονταν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» της Πάφου. Ως εκ τούτων, χθες τις απογευματινές ώρες η Τουρκική Αεροπορία περίμενε εκ νέου τα ελληνικά γεράκια, σύμφωνα με τον Ιωάννη Νικήτα και το defencereview.gr
    Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας ανέμενε τη τουρκική κίνηση και είχε προετοιμάσει καταλλήλως τα πληρώματα των ελληνικών F-16 Block 52+ που απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση της Σούδας για το δεύτερο μέρος της άσκησης.  
    Οι Τούρκοι ανέπτυξαν το ιπτάμενο ραντάρ 737 AEW&C όμως οι Έλληνες χειριστές για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια μέρα απέδειξαν πως στις αεροπορικές επιχειρήσεις δεν είναι όλα θέμα τεχνολογικών παραγόντων αλλά εμπειρίας, εκπαίδευσης, τακτικών και τεχνικών εκεί όπου το σύνολο χειριστών της ΠΑ τόσο σε εθνικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο διαθέτει άριστη τεχνογνωσία.
    Στις εμπλοκές και στις αερομαχίες που ακολούθησαν οι Τούρκοι για δεύτερη φορά έφυγαν ταπεινωμένοι και ηττημένοι. Ο ήχος του κλειδώματος των τουρκικών F-16 στα HUD των ελληνικών F-16 Block 52+ ακούγονταν συνέχεια και απεγνωσμένα οι Τούρκοι χειριστές προσπαθούσαν με επικίνδυνους ελιγμούς να ξεφύγουν στις κλειστές αερομαχίες πάνω από τη θάλασσα της ανατολικής Μεσογείου.  
    Τα Eλληνικά Γεράκια προσέγγιζαν τα τουρκικά αεροσκάφη από διαφορετικές κατευθύνσεις και ύψη αιφνιδιάζοντας τα αντίπαλα αεροσκάφη και προκαλώντας τους μεγάλο πανικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου