Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (28/8/2020)
    Εντάξει, στη Μητροπόλεως τα πασαλάκια είναι χρήσιμα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως χρειάζονται παντού. Σε μερικές περιπτώσεις, νομίζει κάποιος πως δεν είχαν που να τα βάλουν γιατί περίσσεψαν, και τα έβαλαν όπου τους «κάπνισε». Γύρω από το Δημαρχείο, π.χ. είναι περισσότερο… διακοσμητικά! Ας μην πιάσουμε έναν – έναν τους κεντρικούς  δρόμους. Ίσως σε μήκος 50 – 100 το πολύ μέτρων να είναι χρήσιμα, αλλά όχι και να κάνουμε τους δρόμους μας σαν.. στίβο οδηγήσεως για νέους οδηγούς
------------------------------------------
    Να δούμε, πότε θα καθορίσουμε τα 12 νμ σε όλη την επικράτειά μας, όπου το επιτρέπει το Δίκαιο της Θαλάσσης. Και την ενέργεια να μπορούμε να την υποστηρίξουμε δυναμικά. Όσο για τους τούρκους, δεν ξέρω τι λενε για τουν τουρκικό λαό, όμως ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ και ούτε θα γίνουν. Είναι πολύ βαθειές οι ρίζες και η ιστορία δεν ξεχνιέται. Για να ξεχαστεί, πρέπει να πάψουν να υπάρχουν Έλληνες. ‘Οσο για το «να το κουβεντιάσουμε», αυτό δεν γίνεται. Όσο δεν δέχονται τα θέματα της συζήτησης, και θέλουν να επιβάλουν τα  δικά τους, συνάντηση για «κουβεντολόϊ»  δεν γίνεται.  Ούτε για καφέ!
------------------------------------------
    Και από την άλλη έρχονται στο φώς έγγραφα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ( Σημίτη –Παπανδρέου) που άγνωστο γιατί, ήταν πρόθυμοι να παραχωρήσουν «γην και ύδωρ», για δικούς τους λόγους. Έτσι «ξεσάλωσε» ο Ερντογάνης και ζητά μέχρι και την Εύβοια! Και μας απειλεί και από πάνω! Ας μην ξεχνάνε όμως, πως και το 1940 οι Ιταλοί του Μουσολίνι έλεγαν πως έχουν 10.000.000 λόγχες. Και είδαμε τι έγινε. Τότε από πίσω τους υπήρχε η Γερμανία του Χίτλερ. Τώρα πίσω από τον Ερντογάνη, δεν υπάρχει τίποτα! Όπότε, τις λόγχες του ( και τα καράβια και αεροπλάνα του) δεν θα τα βάλει εκεί που θέλει, αλλά εκεί που ξέρει και που που θέλουμε εμείς. Και ξέρετε «πού».
------------------------------------------
    Πέμπτη μέρα σήμερα, και «τσιμουδιά» για τα αναδρομικά! Πώς και έτσι; Μάλλον είχαν κάτι άλλο να γράψουν. Στοίχημα, πως σε δυό – τρείς μερες θα αρχίσουν πάλι να λένε για τα αναδρομικά που… θα πάρουμε. Πάντως, υπάρχει ενημέρωση για το πώς θα πάρουν τις επιστροφές της Εφορίας οι… κληρονόμοι!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου