Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (31/8/2020)
    Μπράβο στο 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, του οποίου όλοι οι μαθητές που έδωσαν Πανελλήνιες Εξετάσεις, πέρασαν σε ΑΕΙ! Από πολύ παλιά, ήταν ένα από τα καλύτερα της Θεσσαλονίκης, όταν ακόμα είχε 6 Γυμνάσια Αρρένων και 4 (νομίζω ) Γυμνάσια Θηλέων, το 1967 περίπου.  Ακόμα μια φορά «ΜΠΡΑΒΟ», και καλή επιτυχία στους νέους φοιτητές, που θα πρέπει να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα έξοδα των οικογενειών τους. Και εάν μεν «έχουν», καλώς. Εάν όμως «δεν έχουν», η υποχρέωσή τους γίνεται ακόμα μεγαλύτερη…
------------------------------------------
    Πήρε το μάτι μου, μια και αναφερόμαστε σε Πανελλήνιες Εξετάσεις, πως πέρασαν σε Σχολές μαθητές που έδωσαν λευκή κόλλα!!!!! Καλά, πού πέρασαν; Στη Σχολή Δασοποιμαντικής των Δριμιγκλάβων;
------------------------------------------
    Πεταξε 41.000 ευρώ από το μπαλκόνι αφελής ηλικιωμένη, επειδή δήθεν, η κόρη της έκανε ατύχημα, για να μην πάει φυλακή!!!! Με λαστιχάκι και σε σακκούλα. Το καλύτερο θα ήταν, να τα πετούσε χωρίς λαστιχάκι και σακκούλα. Θα έκανε πολλούς «χαρούμενους». Δυστυχώς, οι απατεώνες υπάρχουν, όσο υπάρχουν αφελείς…….
------------------------------------------
    Δεν μας φτάνουν οι Ιρακινοπακιστανοαφγανοί κτλ κτλ, τώρα έχουμε και τους τούρκους να την «κοπανούν» από την Τουρκία του Ερντογάνη και να ζητούν πολιτικό άσυλο. Δεν είναι ίδια περίπτωση με τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες. Φυσικά θα αντιμετωπιστούν διαφορετικά, όπως πρέπει. Το θέμα όμως είναι, πως μέσα στα «πρόβατα» μπορεί να κυκλοφορούν και «λύκοι» με προβιά προβάτου.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου