Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (26/8/2020)
    Έχω μια απορία. Καθημερινά, στο δελτίο εξελίξεως κορονοϊού, ανακοινώνονται πόσοι έχουν προσβληθεί την ημέρα, το σύνολο των ατόμων που προσβλήθηκαν, τους νοσηλευόμενους στις ΜΕΘ και τους συνολικούς θανάτους. Σχεδόν ποτέ, η άθροιση των συνολικά προσβληθέντων της προηγουμένης ημέρας με τον ημερήσιο αριθμό προσβληθέντων, δεν ταιριάζει. Πάντα είναι κατά 10 – 20 άτομα μικρότερη. Εάν η διαφορά ήταν μεγάλη, θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε «θεωρίες συνωμοσίας». Όμως, η διαφορά είναι μικρή. Τι συμβαίνει;
------------------------------------------
    Εδώ και πολύ καιρό «ακούγονται» πολλά για την κακή υγεία του Κιμ Γιογκ Ουν. Μέχρι που τον «πέθαναν» κιόλας, και το είχαν μυστικό! Γεγονός όμως, από ότι φαίνεται, πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ και μάλλον είναι «ετοιμόρροπος». Χωρίς φωτιά, καπνός δεν βγαίνει!
------------------------------------------
    Από ό τι διάβασα στις ποινές για τον κορονοϊό που εφαρμόζονται σε άλλες χώρες, οι δικές μας είναι μικρές. Ίσως, για ορισμένα μέρη ( π.χ. Μύκονος) και συγκεντρώσεις ( π.χ. γάμοι, πανηγύρια κτλ) να πρέπει να εφαρμοσθεί νομοθεσία της Άπω Ανατολής Πλήν Ιαπωνίας, εννοείται, αφού εκεί δεν χρειάζονται νόμοι για τους παραβάτες, αφού… δεν υπάρχουν!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου