Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/8/2020)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/8/2020)
    Ο «χορός των εκατομμυρίων» με τα νέα εμβόλια, άρχισε! Λένε για εκατοντάδες εκατομμυρίων «δόσεις», όμως για την «ταμπακιέρα» τίποτα! Πόσο κάνει η καθεμιά; Και είναι ακόμη 4 – 5 εταιρείες που ετοιμάζουν το δικό τους εμβόλιο. Αυτές θα τις αφήσουν παραπονεμένες; Δεν γίνεται… Όλοι λένε «αμάν, να βρεθεί το εμβόλιο». Ε, όπως πάμε, θα έχουμε 5 – 6… Θα κάνουν δουλειά; Ίσως ναι, ίσως όχι. Μια και μέχρι στιγμής ο κορονοϊός είναι αρκετά «φλού» μετεξελισσόμενος, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται πως «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», και ίσως είναι έτσι.  Το μόνο που θα μας «φωτίσει», είναι ο χρόνος…. Βέβαια, υπάρχει και η επαναστατική λύση, να εμβολιαστούμε με όλα τα εμβόλια! Όλο και κάποιο θα «πιάσει». Ελπίζω πάντως, εστω και τυχαία, ψάχνοντας για το εμβόλιο του κορονοϊού, να ανακαλύψουν το εμβόλιο της… βλακείας!
------------------------------------------
    Τι navtex και αντι-navtex βγαίνουν συνέχεια…. Για σκάκι το πέρασαν; Εδώ μου έρχεται να γράψω «Βρέ δώστε μια στο σαπιοκάραβο να πάει στον πάτο…», αλλά δεν το γράφω. Το σκέπτομαι όμως. όπως και πάρα πολλοί άλλοι….
------------------------------------------
    Μάσκες με μόνιμο χαμόγελο… Πού αλλού; ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ! Τελικά, αυτοί είναι… άλλος λαός! Δεν παίζονται!
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου