Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Αυτή είναι η μόνη χώρα που φοβάται η ISISΑυτή είναι η μόνη χώρα που φοβάται η ISIS
http://thessbomb.blogspot.gr
    Υπάρχει μια χώρα η οποία τρομάζει τους τζιχνατιστές της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS. Όχι, δεν πρόκειται για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά ούτε και για το Ηνωμένο Βασίλειο.
    Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Jürgen Todenhöfer, ο οποίος πέρασε 10 μέρες στα εδάφη του αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικού Κράτους, η χώρα που φοβούνται περισσότερο οι τζιχαντιστές της οργάνωσης είναι το Ισραήλ. Αυτό γιατί θεωρούν πως το Ισραήλ είναι η μόνη ικανή χώρα να εισέλθει στα εδάφη του Ισλαμικού Κράτους
    «Η μόνη χώρα που η ISIS φοβάται είναι το Ισραήλ - μου είπαν ότι ξέρουν πως ο ισραηλινός στρατός είναι πολύ ισχυρός για να τον αντιμετωπίσουν» δήλωσε ο κ Todenhöfer σε διεθνή μέσα ενημέρωσεις λίγες μέρες πριν την έκδοση του βιβλίου του όπου περιγράφει τα όσα έζησε όσο βρίσκονταν στο Ισλαμικό Κρατος.
    «Νομίζουν ότι μπορούν να νικήσουν ΗΠΑ καθώς και τον στρατό ξηράς του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι, λένε, ότι δεν έχουν καμία εμπειρία στην αντάρτικο πόλης ή στρατηγικές που ακολουθούν τρομοκράτες. Αλλά ξέρουν οι Ισραηλινοί είναι πολύ σκληροί στην μάχη ενάντια ανταρτών και τρομοκρατών» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Todenhöfer στις δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου