Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Στη Γερμανία θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου ΕλλάδαςΣτη Γερμανία θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας
Χάθηκε η Αυστραλία? Ο Καναδάς? Το Αφγανιστάν που έχει και απογόνους του Μ.Αλεξάνδρου? Το Ροβανιέμι στη Φιλλανδία, που θα έχει και δροσιά? Είναι ανάγκη να γίνει στους ‘’φαφλούχτεν’’ ????
Καλά θα κάνουν να σταματήσουν τις καλαμακείες επιτέλους!
Ό τι τους έρχεται στο μυαλό, θέλουν να το κάνουν, και εμείς να το ανεχόμαστε.
Η εποχή που ζούμε, δεν είναι απλώς τρελή, αλλά ΠΑΡΑΝΟ’Ι’ΚΗ !
    Η απόφαση είχε ληφθεί από τις 11 Αυγούστου. Καθυστέρησε να γίνει γνωστή διότι ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.
    Το βασικό είναι να προσπαθήσει να καταλάβει κανείς το σκεπτικό της ΕΠΟ. Γιατί στη Γερμανία; Η απάντηση της Ομοσπονδίας είναι πως εκεί ζουν πολλές χιλιάδες ομογενείς που θα δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό κλίμα και να γίνει ένα ματς - γιορτή σε αντίθεση με το περσινό ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.
    Πως θα καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης ομάδων, διαιτητών και ότι άλλο χρειαστεί; Η απάντηση είναι πως τα έσοδα του τελικού είναι τέτοια που μπορούν να καλύψουν κάθε κόστος. Όσο για τα τηλεοπτικά; Από την στιγμή που τα δικαιώματα τα έχει ο OTE TV εκείνος καλύπτει τα όποια έξοδα κάλυψης ενός τέτοιου αγώνα.
    Αναλυτικά η απόφαση και το σκεπτικό μετά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής:
    Η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην συνεδρίαση της Πέμπτης 11.08.2016 (νο 61) ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου για τη δυνατότητα της ΕΠΟ να ορίζει ως έδρα διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου γήπεδο εκτός Ελλάδας με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας τροποποιώντας αναλόγως τη σχετική προκήρυξη.
    Ως εκ τούτου η προκήρυξη του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων περιόδου 2016/2017 στο άρθρο 3 διαμορφώνεται ως ακολούθως:
Έκτη φάση / τελικός αγώνας
    Η έδρα του τελικού αγώνα του κυπέλλου επαγγελματικών ομάδων θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά από πρόταση της επιτροπής κυπέλλου μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της δεύτερης φάσης η ΕΠΟ δύναται να ορίσει ως έδρα διεξαγωγής του τελικού αγώνα γήπεδο εκτός Ελλάδος με πρώτη επιλογή γήπεδο της Γερμανίας σύμφωνα με τις διατάξεις των κανονισμών FIFA / UEFA. Ως ημερομηνία διεξαγωγής του ορίζεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 εκτός αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας.


3 σχόλια:

  1. Προς τους διοικούντες την ΕΠΟ και αυτούς που τους ανέχονται! Ε, σας χρειάζεται μια 18 Νοέμβρη!! Είστε γελοίοι, κρετίνοι, ανθέλληνες. Αχ και να πέφτατε στα χέρια μου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή