Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Τέλος ο Γκιρτζίκης από την ΕΠΟ



Τέλος ο Γκιρτζίκης από την ΕΠΟ
    Τέλος οριστικά και αμετάκλητα από το ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης και όλοι όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο με την κάρτα υγείας!
    Το βούλευμα εκδόθηκε από το Συμβούλιο Εφετών και μέσα στις επόμενες μέρες θα κριθεί αμετάκλητο και θα κοινοποιηθεί στην ομοσπονδία!
    Αυτό σημαίνει ότι αυτοδίκαια, τα πρόσωπα που παραπέμπονται σε δίκη θα κηρυχθούν έκπτωτα και άρα, ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν θα έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 1ης Οκτώβρη!
    Να σημειώσουμε πως το βούλευμα για την υπόθεση της κάρτας υγείας (που αφορά 29 εκατομμύρια ευρώ…) θα κοινοποιηθεί σε όλους κατηγορούμενους πιθανότατα σήμερα Παρασκευή ή τη Δευτέρα.
    Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, εκτός του Γιώργου Γκιρτζίκη, είναι οι: Βαγγέλης Τοπολιάτης (αναπληρωτής πρόεδρος), Βαγγέλης Μαζαράκης (β’ αντιπρόεδρος), Γιώργος Καραμελίδης (μέλος και πρόεδρος της ΚΕΔ), Γιάννης Οικονομίδης (μέλος), Νίκο Προύντζος (μέλος) και Σπύρος Καλογιάννης (μέλος και μέχρι πρόσφατα πρόεδρος της Football League καθώς τον διαδέχθηκε ο Στέλιος Σφακιανάκης).
    Πλέον, μετά από αυτή την εξέλιξη, αναμένουμε τον υποψήφιο της παράταξης της συμπολίτευσης για τις εκλογές του Οκτώβρη, που θα γίνουν στα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου