Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Σάλος με τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών .Σάλος με τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών .
Όσο κάθονται και τους ‘’κανακεύουν’’ με τις ευλογίες της    ’αριστερής’’ κυβέρνησης, αυτά θα έχουμε.
Υπάρχει κανείς υπεύθυνος για να πεί. ‘’Πιάστε τους και τουλουμιάστε τους μια και καλή’’?
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πιά, τους πάτησε το τραίνο.
Άσε να μην ‘’περιλάβω’’ και τον ‘’υπουργό Δημοσίας Αταξίας’’.
Όσο για τα κόμματα, με κακή εφαρμογή μαθημάτων ‘’Ψυχολογικών Επιχειρήσεων’’ ( του ΓΕΣ εννοείται ) λένε τα δικά τους….
http://www.iefimerida.gr
    Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε το βράδυ της Δευτέρας ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών.
    Ο Διοικητής της Τροχαίας Γιώργος Διαμαντόπουλος κινούταν πεζός στην οδό Μπενάκη και Πανεπιστημίου με τον αστυνομικό συνοδό του, καθώς εκτελούσε την υπηρεσία του στο κέντρο της Αθήνας (για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας), λόγω της πορείας αριστερών οργανώσεων και αντιεξουσιαστών υπέρ των προσφύγων, που βρισκόταν σε εξέλιξη.
    Μόλις η συγκέντρωση τελείωσε, ο Διοικητής της Τροχαίας άρχισε περπατώντας να κατηφορίζει την οδό Πανεπιστημίου, με σκοπό να πάρει το αυτοκίνητό του και να επιστρέψει στην υπηρεσία του.
    Φορώντας τη στολή του και ενώ περπατούσε στην οδό Πανεπιστημίου, έγινε αντιληπτός από μικρή ομάδα αγνώστων (πιθανότατα 4 άτομα). Αυτοί με πρωτοφανή βιαιότητα του επιτέθηκαν και άρχισαν με μπουνιές και κλωτσιές να τον χτυπούν στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ χρησιμοποίησαν και καδρόνια.
    Αμέσως εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά της περιοχής των Εξαρχείων με τον Διοικητή της Τροχαίας να έχει πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Εν συνεχεία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Λίγη ώρα μετά έγινε γνωστό ότι η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο μετά την βίαιη επίθεση που δέχθηκε.
    Με τον Διοικητή της Τροχαίας Αθηνών επικοινώνησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Ρώτησε για την κατάσταση της υγείας του και του εξέφρασε την συμπάθεια του.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαματόπουλος υπέστη ελαφρά διάσειση και έχει εκδορές και μώλωπες. Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων αναμένεται να λάβει εξιτήριο από το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου