Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Αναβάλλει και το Κύπελλο Ελλάδας ο Κοντονής. Αντίδραση ΕΠΟΑναβάλλει και το Κύπελλο Ελλάδας ο Κοντονής. Αντίδραση ΕΠΟ
    Νέα ανακοίνωση της ΕΠΟ κατά του Σταύρου Κοντονή με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το βούλευμα για την κάρτα Υγείας και τα όσα καταγγέλλονται.
    Ο πόλεμος μαίνεται μεταξύ των δύο πλευρών και η Ομοσπονδία απάντησε στην είδηση για επίδοση του βουλεύματος (με το οποίο παραπέμπονται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και άλλα μέλη του ΔΣ) με σκληρή ανακοίνωση κατά του Κοντονή:
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
    «Παρακολουθούμε άλλο ένα επεισόδιο του πολέμου, που έχει κηρύξει ο κ. Κοντονής στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο κ. Κοντονής χρησιμοποιεί αυτό τον πόλεμο για να εγγράψει υποθήκη μέσα στο κόμμα του, επιστρατεύοντας κάθε μέσο.
    Η ΕΠΟ λειτουργεί με βάση το καταστατικό της και τις διατάξεις του και θα συνεχίσει να το υπερασπίζεται χωρίς να πτοείται από τέτοιου είδους επιθέσεις, σαν αυτή του κ. Κοντονή.
    Η Ομοσπονδία βρίσκεται ήδη σε τροχιά εκλογών. Την 1η Οκτωβρίου θα προκύψει από τις εκλογές μια νέα διοίκηση και η οποία είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο της υπεράσπισης των παγκοσμίων κανόνων του ποδοσφαίρου, δηλαδή των κανονισμών της FIFA και της UEFA. Αυτό άλλωστε είναι το αντικείμενο των συζητήσεων με την αντιπροσωπεία των Διεθνών Συνομοσπονδιών την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη
    ΥΓ: Η σημερινή απόφαση για την αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας, έριξε και το φύλλο συκής. Ο αυταρχισμός του υπουργού, χτύπησε κόκκινο».
    Η ΕΠΟ όρισε διαιτητές για τα προγραμματισμένα ματς της 1ης φάσης του Κυπέλλου, όμως με παρέμβαση της Πολιτείας αποφασίστηκε η αναβολή και αυτής της διοργάνωσης μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου.
    Θυμίζουμε ότι η Ομοσπονδία είχε ορίσει στις 30-31 Αυγούστου να διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου που αποτελούνται από τα ζευγάρια Παναιγιάλειος - Σπάρτη και ΟΦΗ- Αχαρναϊκός και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου όρισε τους δεύτερους αγώνες. Επίσης προχώρησε σήμερα και στον ορισμό διαιτητών για τους αγώνες.
    Ωστόσο όπως συνέβη και με τον ορισμό Διαιτητών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, έτσι και με την πρεμιέρα του Κυπέλλου, λίγες ώρες αργότερα εκδόθηκε η απόφαση Κοντονή περί αναβολης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
    "Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε σήμερα το πρωί απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου 2016 η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.
    Η απόφαση είναι συμπληρωματική εκείνης της 18ης Αυγούστου 2016 και αναμένεται η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου