Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

1.Και αγώνας με τον ΠΑΟΚ στο μικροσκόπιο για τα στημένα- Ποια άλλα ματς βρίσκονται στο εισαγγελικό στόχαστρο;

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1.Και αγώνας με τον ΠΑΟΚ στο μικροσκόπιο για τα στημένα- Ποια άλλα ματς βρίσκονται στο εισαγγελικό στόχαστρο;
Η είδηση δεν είναι αυτή.
Η είδηση είναι ότι εντοπίστηκαν 12 αγώνες ‘’καθαροί’’ στο πρωτάθλημα Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ που τέλειωσε.
Σοβαρά τώρα, παρατηρείστε τις ‘’εμπλεκόμενες’’ ομαδες, καθώς και όσους στο παρελθόν κατηγορήθηκαν για στημένα παιχνίδια και είναι τώρα…..προύχοντες!
Όσο για τα παιχνίδια, τα αποτελέσματα φαίνονται φυσιολογικά, αλλά για υπολογίστε το κέρδος εάν ξέρεις το τελικό, το ημιχρονο-τελικο και το ακριβές σκόρ
Δεν είναι χαζοί να ‘’στήσουν’’ παιχνίδι αντίθετα ( πχ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ‘’2’’ )
Το θέμα είναι ότι ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, όπως πάντα,
γιατί τίποτα δεν γίνεται στο Ελλαδιστάν, όπου η κυρίαρχη παροιμία είναι
 ‘’Με τα λεφτά μου, γ@@ω και την κυρά μου…»»
tro-ma-ktiko.blogspot.gr
    Σε ποινικές διώξεις για χειραγώγηση 7 αγώνων της Superleague προχώρησε η εισαγγελία Αθηνών. Οπως αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ", στο ανακριτικό στόχαστρο βρίσκονται η Καλλονή, ο ΟΦΗ, τα Γιάννενα, ο Πανιώνιος και ο Πλατανιάς.
    Συγκεκριμένα o αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Χάρης Λακαφώσης άσκησε ποινική δίωξη για χειραγώγηση αγώνων της Καλλονής κατ΄εξακολούθηση. Διερευνά την ποινική ευθύνη ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας της Λέσβου μετά από μελέτη των φακέλων της UEFΑ. Η δίωξη είναι in rem (απροσωποποίητη) βάσει του άρθρου 132 του νόμου 2725/99 και αφορά στη δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται στις στοιχηματικές διοργανώσεις. Ερευνώνται οι περιστάσεις επηρεασμού της εξέλιξης των ποδοσφαιρικών αγώνων από παίκτες και παράγοντες της Καλλονής. Σε μία περίπτωση εξετάζεται και η ευθύνη ποδοσφαιριστών και παραγόντων του ΟΦΗ.
    Τα ματς είναι:
8/12/2013 Καλλονή-ΠΑΟ 0-4
15/12/2013 Καλλονή-ΠΑΟΚ 2-5
2/2/2014 Καλλονή-Τρίπολη 0-2
23/3/2014 Καλλονή-ΟΦΗ 1-0
26/3/2014 ΠΑΟ-Καλλονή 3-0
    Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Αριστείδης Κορέας εντόπισε ευθύνη άλλων τριών ομάδων στη χειραγώγηση αγώνων. Πρόκειται για τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές των Ιωαννίνων, του Πανιωνίου και του Πλατανιά βάσει των εκθέσεων της UEFA. Ολες οι υποθέσεις θα εξεταστούν από τον ανακριτή και στη συνέχεια θα αποδοθούν ποινικές ευθύνες στα φυσικά πρόσωπα.
    Τα ματς που βρίσκονται στο εισαγγελικό στόχαστρο είναι:
24/11/2013 ΠΑΟ-Γιάννενα 3-1
13/4/2014 Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-0
    Μετά τις εισαγγελικές διώξεις προκύπτει τεράστιο θέμα με την ΕΠΟ και τη Suerleague, οι οποίες μένουν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένες, καθώς δεν ενεργοποίησαν τις πειθαρχικές τους επιτροπές και ουδέποτε ερεύνησαν τους φακέλους της UEFA.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου