Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/9/2019)
   Έγινε το ατύχημα, αλλά κανείς δεν μας είπε τι έγινε το αγριογούρουνο. Σηκώθηκε και έφυγε ή σκοτώθηκε; Και εάν σκοτώθηκε, ποιος το πήρε; Λογικά, το δικαιούται ο οδηγός. 200 κιλά αγριογούρουνο, δεν έίναι και λίγο πράγμα! Σίγουρα όμως, και να το πουλήσει σε κανενα χασάπη, δεν βγαίνει η ζημία….
------------------------------------------
    Σίγουρα, οι αμερικάνοι δεν έστειλαν στο διάστημα το Χ-37Β για να κάνει βόλτες μόνον. Όμως, κανείς δεν θα απαντήσει τι δουλειά έχει εκεί επάνω. Μάλλον για προηγμένο οπλικό σύστημα μοιάζει η όλη υπόθεση.
------------------------------------------
    Όλοι σχεδόν λένε, πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη καλά άρχισε το έργο της. Όμως, υπάρχουν κάποια θέματα, που ανησυχούν τους περισσότερους. Το Σκοπιανό, το λαθρομεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά. Και για μεν τα δύο πρώτα, σαφώς έγιναν δηλώσεις πως δεν αλλάζει τίποτα, στα δε ελληνοτουρκικά μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ενέργειες που να απαιτούν απαντήσεις. Όλοι εστιάζουν την προσοχή τους στα οικονομικά, όμως αυτά είναι απλώς λεφτά. Τα άλλα είναι τα σημαντικά για την Ελλάδα, και δεν βλέπω πρόοδο, ούτε χάραξη «εθνικής γραμμής». Και αυτό, ανησυχεί πολύ όλους μας.
------------------------------------------
    Απορώ, γιατί κανείς δεν λέει πως και το 3ο γκόλ του ΠΑΟΚ (που μέτρησε) ήταν οφ-σάϊτ. Όχι ο σκόρερ, αλλά άλλος παίκτης. Τι έγινε, φοβήθηκε να το ακυρώσει ο διαιτητής, επειδή ήρθε 3 λεπτά μετα από αυτό που ακυρώθηκε;
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου