Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/9/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/9/2019)
      Κατα τον Μακεδονικό Αγώνα, 1903 – 1908, με νύχια και με δόντια κρατήσαμε την Μακεδονία Ελληνική και δεν αφήσαμε να την προσαρτήσουν οι Βούλγαροι στο κράτος τους. Το 1913, στον Β΄ Βαλκανικό Πόλεμο, με τα όπλα καταφέραμε να τους διώξουμε και πάλι από την Μακεδονία. Κατά τον Ά  Παγκόσμιο πόλεμο, ως σύμμαχοι του Χίτλερ, πάλι επεδίωξαν την «ανεξαρτητοπόιησή» της. Και να μην πάμε παλαιότερα στον καιρό του Βασιλείου Βουλγαροκτόνου… Όλες οι προσπάθειες, ήταν να κατέβουν στο Αιγαίο, εις βάρος φυσικά της Ελλάδος. Στην αρχή, το όνειρό τους ήταν η Θεσσαλονίκη, το «Σολουν» όπως το λένε. Οι φιλοδοξίες τους μειώθηκαν με τον καιρό, και έφταναν μέχρι την Καβάλα. Τώρα, με τις νέες συμμαχίες και την ΕΕ, προσπαθούν να κάνουν και πάλι το πρώτο βήμα, με άλλο τρόπο αυτή τη φορά. Ίδρυσαν Βουλγαρικό Σχολείο στην Καβάλα! Χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση, γιατί ο Βούλγαρος δεν αλλάζει με τίποτα! Είναι πάντα απέναντί μας, και ποτέ δίπλα μας
------------------------------------------
    Για το περιστατικό στη Ρόδο ο θύτης πήγαινε γυρεύοντας από την αρχή. Εκείνος 71 χρονών, η γυναίκα του 50. Τι περίμενε;;;;; Εθελοντής λοιπόν ήταν….
------------------------------------------
    Το «Πόθεν έσχες» των πολιτικών, το έβαλα σήμερα, αλλά σας συνιστώ να μην το διαβάσετε. Ή, εάν το διαβάσετε, να πάρετε προηγουμένως κανένα χαπάκι για την πίεση. Γιατί θα φρίξετε με τα τόσα πολλά που έχουν μαζέψει τόσο λίγοι. Και δεν είναι οι μόνοι….. Φυσικά θα λένε πως τους τα άφησαν οι πατεράδες τους. Πόσα;;;; Γιατί αυτά που έχουν, δεν γίνονται με τίμια δουλειά και τίμιο κόπο.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου