Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Thomas Cook: Το Λονδίνο προγραμματίζει πτήσεις για τον επαναπατρισμό 135.300 τουριστών


Thomas Cook: Το Λονδίνο προγραμματίζει πτήσεις για τον επαναπατρισμό 135.300 τουριστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Συνολικά 14.700 άνθρωποι επέστρεψαν την Δευτέρα (23/09) με έκτακτες πτήσεις στη Βρετανία μετά την κατάρρευση του ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook, όπως γνωστοποίησε η ρυθμιστική αρχή αερομεταφορών της Βρετανίας.
    Εκτός αυτού, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ρυθμιστικής Αρχής, περίπου 135.300 ακόμη άτομα αναμένεται να επιστρέψουν εντός των επόμενων 13 ημερών.
    Σημειώνεται ότι η κατάρρευση του Thomas Cook εγκλώβισε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στους τόπους όπου έκαναν διακοπές σε όλο τον κόσμο.
     «Με 13 ημέρες να απομένουν και σχεδόν 135.300 επιβάτες να χρειάζεται να φέρουμε πίσω στη Βρετανία, εργαζόμαστε αδιάκοπα, σε συνεργασία με την κυβέρνηση και την βιομηχανία των αερομεταφορών, για να φτιάξουμε το πρόγραμμα των πτήσεων αφότου ο Thomas Cook σταμάτησε τις συναλλαγές», σύμφωνα με την ρυθμιστική αρχή.
Επαναπατρισμός για πάνω από 14.7000 άτομα
    Περισσότεροι από 14.700 άνθρωποι επέστρεψαν χθες στη Βρετανία με 64 πτήσεις. Εβδομήντα τέσσερις πτήσεις έχουν προγραμματιστεί σήμερα, Τρίτη (24/09) με τις οποίες θα επιστρέψουν 16.500 άνθρωποι, ενώ προγραμματίζονται ακόμη περισσότερες από 1.000 πτήσεις.
     «Eνας επαναπατρισμός αυτής της φύσης και του μεγέθους είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και δυστυχώς θα υπάρξει κάποια δυσκολία και αναστάτωση για τους πελάτες. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την ελαχιστοποιήσουμε καθώς συνεχίζεται η επιχείρησή μας αυτή», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Μοριάρτι, επικεφαλής της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας.
     «Θέλουμε οι άνθρωποι να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, οπότε θα τους φέρουμε πίσω στη Βρετανία την ημερομηνία που προγραμματιζόταν αρχικά να αναχωρήσουν, ή πολύ σύντομα έπειτα από αυτήν», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου