Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Νεκρή η πληρωμένη δολοφόνος του καρτέλ του Ελ Τσάπο -Γνωστή και ως Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος


Νεκρή η πληρωμένη δολοφόνος του καρτέλ του Ελ Τσάπο -Γνωστή και ως Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της πληρωμένης δολοφόνου του καρτέλ του «Ελ Τσάπο», της αποκαλούμενης «Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος», που βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι του εραστή της.
    Η 35χρονη Κλαούντια Οτσόα Φέλιξ πιστεύεται ότι είναι η επικεφαλής της ομάδας εκτελεστών του καρτέλ Σιναλόα, που τελούσε υπό τις εντολές του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, μέχρι την έκδοσή του στις ΗΠΑ και την καταδίκη του σε ισόβια τον περασμένο Ιούλιο.
    Η Κλαούντια Οτσόα Φέλιξ ήταν γνωστή και ως «Κιμ Καρντάσιαν του οργανωμένου εγκλήματος» στο Μεξικό.
    Η Φέλιξ βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στην πόλη Κουλιακάν στο βορειοδυτικό Μεξικό και σύμφωνα με το τοπικά ΜΜΕ αποδίδεται σε πνευμονική εισρόφηση, αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο θάνατός της οφείλεται όντως σε ατύχημα ή σε κάτι άλλο. Η πνευμονική εισρόφηση προκαλείται όταν κάποιος εισπνέει ξένα αντικείμενα όπως υγρά στους πνεύμονές με αποτέλεσμα να φράξουν και να πεθάνει. Η 35χρονη «βασίλισσα του Άνθρακα», όπως είναι επίσης γνωστή, είχε πάει σε νάιτ κλαμπ και γύρισε στο σπίτι του εραστή της αργότερα. Ο τελευταίος είπε ότι προσπάθησε να την ξυπνήσει, αλλά μάταια
και γι’ αυτό ειδοποίησε τις Αρχές.
Ύποπτες οι συνθήκες θανάτου
    Η σορός της υποβάλλεται τώρα σε ιατροδικαστική εξέταση.
    H 35χρονη Φέιλξ είχε σχέση με τον επικεφαλής της συμμορίας Anthrax που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου για λογαριασμό του καρτέλ Σιναλόα.
    Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η Φέλιξ εργαζόταν ως μοντέλο κι είχε σχέση μ’ έναν από τους υπαρχηγούς του Ελ Τσάπο, τον Χοσέ Ροντρίγκο Αρετσίγκα, γνωστό και ως “El Chino Antrax”, καθώς ήταν επικεφαλής της συμμορίας Anthrax, που συνδέεται με το καρτέλ ναρκωτικών Σιναλόα, πριν την φυλάκισή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη ήταν παντρεμένη μ’ έναν έμπορο ναρκωτικών του καρτέλ και είχε αποκτήσει τρία παιδιά μαζί του. Μετά τη φυλάκιση του Αρετσίγκα, η Φέλιξ ανέλαβε τα ηνία της συμμορίας, που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου κατ’ εντολή του νέου αφεντικού του καρτέλ Σιναλόα, Ισμαήλ Ελ Μάγιο Ζαμπάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου