Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ο Φραγκούλης αρνήθηκε να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ επειδή αποδέχτηκε τη Συμφωνία των Πρεσπών


ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 
Ο Φραγκούλης αρνήθηκε να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ επειδή αποδέχτηκε τη Συμφωνία των Πρεσπών
https://apenadi.blogspot.com/
    Ένας Στρατηγός έφθασε μια ανάσα από το να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, αλλά η “στροφή” του κόμματος στην απόλυτη αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών, αποτέλεσε αξεπέραστο εμπόδιο, αφού ο παραλίγο υποψήφιος «δεν βάζει νερό στο κρασί του» σ΄ αυτό το ζήτημα.
    Ο λόγος για τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο. Εδώ και αρκετές εβδομάδες είχε δεχτεί πρόταση από τη ΝΔ για να συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. Τότε ακόμη η ΝΔ δεν είχε δημοσιοποιήσει την θέση της για τη συμφωνία των Πρεσπών και την απόλυτη τήρησή της.
    Ο Στρατηγός Φράγκος που “
το ΄χε ξαναδεί το έργο” με τη ΝΔ, δεν είχε απαντήσει ,ζητώντας χρόνο για να σκεφτεί. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εξαιρετικά επιφυλακτικός γιατί όπως πολλοί άλλοι καταλάβαινε ότι η ΝΔ περισσότερο ανακουφίστηκε με τη συμφωνία των Πρεσπών, θεωρώντας ότι ένα πρόβλημα που το έβρισκε μπροστά της ,της το έλυσε ο Τσίπρας!
    Πριν μερικές μέρες μεταφέρθηκε στον Φράγκο νέα πρόταση για να κατέβει υποψήφιος με σταυρό στην Α΄Θεσσαλονίκης! Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ αρνήθηκε και κατάλαβε ότι
κάτι έχει αλλάξει. Δεν άργησε να δικαιωθεί. Ο καθηγητής στο Πάντειο και υποψήφιος της ΝΔ στην Α΄ Αθήνας Άγγελος Συρίγος με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε αυτό που πάντα πίστευαν στη ΝΔ, αλλά δεν το έλεγαν για λόγους εκλογικούς.
    Στη συνέχεια ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις επιβεβαίωσε ότι η ΝΔ θα τηρήσει την συμφωνία των Πρεσπών. Όχι ότι υπήρχε κάποια αμφιβολία.
    Συνεπώς ο Στρατηγός δικαιώθηκε από την επιλογή του να μην βιαστεί. Το ένστικτό του τον καθοδήγησε σωστά. Γιατί αν είχε δεχτεί να ήταν υποψήφιος, τώρα θα ΄πρεπε να αποχωρήσει. Οι θέσεις του για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών είναι γνωστές και “ανελαστικές”.

2 σχόλια:

  1. Αταλάντευτη η ψυχική υπόσταση του ανδρός..... ΕΥΓΕ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή