Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/6/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/6/2019)
    Σε 15 μέρες έχουμε εκλογές, και όλα κυλούν υποτονικά… Λές και δεν ενδιαφέρεται κανένας! Μήπως όμως, πράγματι δεν ενδιαφέρεται κανένας; Και αυτό, γιατί η όποια κυβέρνηση βγεί, αυτοδύναμη ή συνεργασίας, δεν θα είναι παρά ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΗΣ των εντολών των…. «θεσμών»! Όπως γίνεται χρόνια τώρα…. Προσωπικά, θα πάω να ψηφίσω, επειδή ΠΑΝΤΑ πηγαίνω. Θα πάω να ψηφίσω, ξέροντας πως μετά τις εκλογές, θα έχουμε «μία από τα ίδια» στα περισσότερα θέματα, και ιδιαίτερα στο οικονομικό. Όσο για τα Εθνικά θέματα, πάλι καλά που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις καταστρεπτικές του συμφωνίες, και σε κάποιες περιπτώσεις ανακουφίζοντας τους αντιπάλους του, αφού τους γλύτωνε από το «βραχνά» να τις κάνουν οι ίδιοι! Για το Σκοπιανό γράφω…. Απλώς, οι εκλογές θα είναι μια ευκαιρία να μπορέσουν και οι… επόμενοι, να ικανοποιήσουν μερίδα της «πελατείας» τους, βολεύοντας και αυτοί με τη σειρά τους αδέλφια, ξαδέλφια, φίλους και γνωστούς, νύν και τέως γκόμενες, γειτόνους και πάει λέγοντας… Αυτό είναι το καθεστώς που υπάρχει στην Ελλάδα, και αυτό εφαρμόζεται!
------------------------------------------------
    Εμείς, κάνουμε «ΑΜΑΝ!» για να έρθουν τουρίστες, μπάς και αφήσουν κανένα φραγκάκι, αλλά στις πλούσιες ( πλέον) χώρες, προσπαθούν να τους αποθαρρύνουν, γιατί αφ’ ενός δεν έχουν ανάγκη τα «ψιλά» τους, αφ’ ετέρου προτιμούν την ησυχία τους. Και, δεν έχουν άδικο! Εμείς, στο βωμό του Μαμμωνά, θυσιάζουμε τα πάντα! Αρκεί να αφήσουν κανένα φράγκο!
------------------------------------------------
    Φανταστείτε, στην Ελλάδα να θέλει να περάσει ασθενοφόρο μέσα από διαδήλωση. Πάει, πέθανε ο καημένος….
------------------------------------------------
    Ρε παιδια, ή καπνίζεις, ή δεν καπνίζεις. Όλα τα άλλα ( «ατμιστές» κτλ ) είναι να ΄χαμε να λέγαμε. Το θέμα είναι, πως το τσιγάρο σίγουρα μόνο καλό δεν κάνει, και πρέπει να το κόψουμε ( και εγώ μαζί…) Τα δήθεν υποκατάστατα, έχει αποδειχτεί ότι από την μια μεριά είναι γελοία, και από την άλλη μόνο υγιεινά δεν είναι, αφού τα αποτελέσματά τους είναι ίσως χειρότερα από του τσιγάρου.
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου