Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/1/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/1/2019)
     Τελικά, τους βρήκε τους «151» ο «Πινόκιο»! Σιγά να μην δεν τους έβρισκε… «Πρόθυμοι» ( έναντι ανταλλαγμάτων, φυσικά…) και "πολιτικά ρετάλια"  υπάρχουν πάντα. Και το… γελοίο είναι, πως αυτες οι «6 τσόντες»  δεν θα ψηφίσουν όλοι ( όπως λενε…) την επάρατη Συμφωνία των Πρεσπών. Όμως, θα υπάρξουν άλλοι, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ, που θα την ψηφίσουν! Και θα ξαναβγάλουν το «151» στη βουλή. Καλά, οι ΣΥΡΙΖΑοι , ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ! Οι υπόλοιποι;;;;; Κάποτε πρέπει να στηθεί νέα «δίκη των έξη» για αυτούς. Από λαϊκό δικαστήριο, του στυλ της Γαλλικής Επανάστασης του 1789. Με ανάλογα αποτελέσματα! Και κάτι ακόμα. Εάν ψηφιστεί τελικά η Συμφωνία, θα πρέπει να υπογραφεί και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δίνεται λοιπόν, μια λαμπρή ευκαιρία στον Παυλόπουλο, να αποδείξει ότι ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, αρνούμενος να προσυπογράψει. Έστω και παραιτούμενος! Για την υστεροφημία του!
----------------------------------------------------
    «Ει Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών»! (πλήν συριζαίων, ρουβικονέζων, αναρχικών, αντιεξουσιαστών, ΕΛ.ΑΣ και άλλων «λιμών»). Μεθαύριο Κυριακή, ο καιρός θα είναι πολύ καλός, και αυτό ευνοεί την προσέλευση στο Συλλαλητήριο των Αθηνών. Αλλά και να έβρεχε, ο αριθμός δεν θα ήταν πολύ μικρότερος. Θα έλειπαν μόνον οι… «ζαχαρένιοι» και οι «αλατένοι» , από το φόβο μήπως… λιώσουν!
----------------------------------------------------
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ! Έχει κινητοποιηθεί ο παρακρατικός μηχανισμός που ελέγχεται από το ΣΥΡΙΖΑ, για την δημιουργία σοβαρών επεισοδίων, ώστε αφ’ ενός να δικαιολογήσουν την επέμβαση των ΜΑΤ ( ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ;;;) και αφ’ ετέρου να μειώσουν την αξία του συλλαλητηρίου.Ήδη, ανακοίνωσαν αντισυγκεντρώσεις! Θυμηθείτε την «ΜΑΡΦΙΝ»!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου