Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ


ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
τους μακεδόνες της συμφωνίας των Σκοπίων
του Βασιλείου Ευστρ.Ναζλή
    Μετά την απελευθέρωση από την τριπλή κατοχή της πατρίδας μας και από τα έτη 1945-1949,στο ομόσπονδο "κράτος"των Σκοπίων, συνέρρευσαν σ'αυτό Έλληνες υπήκοοι οι περισσότεροι με τις οικογένειες τους.
    Θα αναρωτηθούν πολλοί ,γιατί Έλληνες πήγαν στο κρατικό αυτό μόρφωμα του Τίτο?? Ας δούμε λοιπόν ποιοί ήταν αυτοί οι οικειοθελώς φυγάδες Έλληνες και γιατί αναχώρησαν στην υπερορία (
αυτοεξορία). ΗΤΑΝ Συνεργάτες των Βουλγάρων και Γερμανών κατακτητών κατά την κοινή κατοχή της Μακεδονίας, της Μακεδονίας μας, και «βουλγαρογράφηκαν» και.. πήραν τα όπλα.!!
    Μέλη του πρώην ΣΝΟΦ-Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο που αποτελείτο από σλαβόφωνους της περιοχής ρευστής εθνική συνείδησης κατά τα έτη
1943-1945 που είχε όμως έδρα και κατεύθυνση από τα Σκόπια. Και μέλη του μετονομασθέντος από τον Απρίλιο του 1945 ΝΟΦ-Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο. Η οργάνωση αυτή ήταν ξεχωριστό και αυτόνομο ένοπλο τμήμα στη διάθεση το τότε ΕΑΜ και ΕΛΑΣ και το οιονεί ΔΣΕ που πολέμησε τον Εθνικό Στρατό, για να απελευθερώσει την
"σκλαβωμένη" πατρίδα τους.
    Σλαβόφωνοι που μετονομάστηκαν "σλαβομακεδόνες", που μετά την ρήξη της ηγεσίας του
ΚΚΕ το 1948 με τον Τίτο κατέφυγαν εκεί στους "ομοεθνείς" τους και δημιούργησαν ένοπλα τμήματα, με σκοπό την ξεχωριστή επέμβαση και κατάληψη της Μακεδονίας του Αιγαίου...... την Ελληνική Μακεδονία.!!!
    Μετά την ήττα και διάλυση του "ΔΣΕ" οι ενταγμένοι ένοπλοι από την Μακεδονία και άλλα μέρη συγκεντρώθηκαν εκεί, πιστεύοντας στην εντολή του Ζαχαριάδη "
το όπλο παρά πόδας",ελπίζοντας σε
νέα ανασυγκρότηση εκεί όπως γινόταν και προσβολή του εχθρού που τους κατατρόπωσε. Πολλοί δε πίστευαν ότι από εκεί θα μπορούσαν να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια τους και τους οικείους τους.
    Στο κρατικό αυτό μόρφωμα βρήκαν προστασία και πόρους επιβίωσης, εργασία στέγη, ιατρική περίθαλψη για όσους είχαν ανάγκη και όσοι δεν μπορούσαν να εργασθούν λόγω τραυματισμού και αναπηρίας, τους χορηγήθηκε σύνταξη ως παθόντες σε πόλεμο. Όλα αυτά με μία απλή δέσμευση να δηλώσουν ότι είναι
"Μακεδόνες" ακόμη και όσοι δεν καταγόταν από την Μακεδονία μας, αλλά από άλλα μέρη της Ελλάδας.   Αρκετοί απ'αυτούς, περίπου
2500-300 χιλιάδες αρνήθηκαν να το κάνουν και υπέστησαν σωρεία διώξεων από το επίσημο κράτος, ενώ ο Τίτο επεδίωξε και πέτυχε καλές σχέσεις με την χώρα μας, μετά την ρήξη και αποχώρηση του από την αγκαλιά του Στάλιν.
    Ο Τίτο ενεργούσε σιωπηρά και με έντονη παρασκηνιακή δράση, ώστε να δημιουργήσει το (ψευδό)μακεδονικό έθνος, που θα έπρεπε να ενωθεί ως ενιαίο "εθνικό" σύνολο με την "Αιγειακή Μα
κεδονία
" Έτσι μεθοδικά χωρίς καμμία απολύτως Ελληνική αντίδραση (
εκτός από κάποιες χλιαρές, υποτονικές και ως εκ τούτου αναποτελεσματικές), στο βωμό της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών των Βαλκανίων. Αναπτυσσόταν ενεργά και δυναμικά, "επιστημονικά"  η διαστρέβλωση και η πλαστογράφηση της μακεδονικής ιστορίας και οικειοποίηση όλων των μακεδονικών ελληνικών συμβόλων!!!
    Τα παιδιά αυτών των "μαχητών", στην νέα "πατρίδα", με μαζική καθημερινή και έντονη προπαγάνδα γαλουχήθηκαν στην ιδέα της "μακεδονικής" ταυτότητος και εθνότητας και στις μέρες μας είναι η 5 η φάλαγγα της "μακεδονικής" επίθεσης προς την χώρα μας αλλά και της διεθνούς προβολής του "μακεδονικού" εθνικισμού και αλυτρωτισμού.
    Οι απόγονοι των «μαχητών» εκείνων, μετέτρεψαν το
dna τους τα ονόματα και τα φρονήματα τους και προσπαθούν να επιβάλλουν την νέα ψευδεπίγραφη "μακεδονική" ταυτότητα και εθνότητα.
    Ότι δεν πέτυχαν οι "πολεμικές" τους προσπάθειες για απόσχιση της περιοχής δια της βίας, "θα" την επιβάλλουν (
???) οι απόγονοι τους με την θέληση και την υπογραφή γραικύλων και εφιαλτών
ελλήνων πολιτικών.
    Πολιτικών, που είναι και αυτοί απόγονοι τέτοιων "μαχητών", που πολέμησαν ΤΟΤΕ, για την απόσχιση και τώρα την παραδίδουν αμαχητί εκτελώντας το διεθνιστικό καθήκον των γεννητόρων τους ....... που δεν μπόρεσαν στις μέρες τους.
    Ότι προπαγάνδιζαν οι Σλάβοι κομμουνιστές πριν 70 χρόνια "
οι Έλληνες δεν έχουν δικαιώματα στην Μακεδονία του Αιγαίου"(Ντιμιταρ Βλάχωφ στην εφημερίδα Ηosa Makedoniya) ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΗ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ.
    Κατά την
υπ'αριθ.8/1973 μελέτη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης η Γιουγκοσλαβία "απορρόφησε" περίπου 50.000 άτομα, που τελικά έμειναν στα Σκόπια περίπου 29.000 και αυτών οι απόγονοι είναι που "αγωνίζονται"  λυσσωδώς.. για όλα.!!
    Χαρακτηριστικά θα αναφέρω ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ντιμιτάρ Ντιμιτρόφ είναι ένας απόγονος αυτών. Ο πατέρας του Δημήτριος Παπαδημητρίου είναι φυγάς του 1948 από τους Τσάκους Αριδαίας Πέλλας, ο οποίος έγραψε εκεί.................... στην "μακεδονία" το βιβλίο "
Μπελαμότσκα Μακεντόνια" -Μακεδονία του Αιγαίου-
    Κλείνω με τον λόγο του συνομήλικου συντοπίτη του μακαρίτη του πατέρα μου του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ που έσκαψε την γη της
Μακεδονίας μας, που έδωσε ΦΩΣ στην επιστήμη ,στην πατρίδα μας...... στην ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!,
    "
Αντιμετωπίσαμε το θέμα των Σκοπίων με δειλία και ωσάν να είμεθα εμείς οι ένοχοι και οι πλαστογράφοι της ιστορίας"!!
ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου