Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/1/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/1/2019)
    Φτάσαμε στο έσχατο όριο ξεφτίλας, να παρακαλάμε τους βουλευτές να μην εγκρίνουν την Συφωνία των Πρεσπών! Το καταφέραμε και αυτό. Διερωτώμαι, πού πήγαν οι Έλληνες; Για ποιόν έγιναν αγώνες ενός αιώνος; Με πολύ αίμα ελληνικό; Για να έρθουν 146 κοπούκια και 5-7 κοπρίτες και να προδώσουν όλους αυτούς τους ΔΙΚΑΙΟΥΣ αγώνες; Και μάλιστα, όχι μόνο ενάντια στη θέληση του 85% των ελλήνων, αλλά ακόμα και ενάντια στη θέληση των ψηφοφόρων τους! Πόσο κοπρόσκυλα μπορεί να είναι; Ας μην χάνουν τα λόγια και τα γραπτά τους οι ενώσεις, σύνδεσμοι, ομοσπονδίες κτλ, προσπαθώντας να τους μεταπείσουν. Δεν θα καταφέρουν τίποτα, γιατί  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να διαπράξουν την ύστατη προδοσία της πατρίδας μας. Και εμείς καθόμαστε, και τους… παρακαλούμε! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, πάει και τέλειωσε! Η επόμενη μέρα της έχει σημασία. Θα τολμήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με τις όποιες ελάχιστες εξουσίες του αφήσανε, να αρνηθεί να την επικυρώσει; Ή θα συμπεριληφθεί και αυτός στους αναφερθέντες παραπάνω; Και, σαν έσχατη ενέργεια, θα παραιτηθεί από την θέση του ή θα παραστήσει το μόμολο της εξουσίας; Δυστυχώς, τα συλλαλητήρια και οι διαμαρτυρίες, δεν πιάνουν τόπο. Άλλα πράγματα χρειάζονται…. Όμως, δυστυχώς, «Οι μάγκες δεν υπάρχουν πιά, τους πάτησε το τραίνο…». Καλές και σωστές όλες οι αναλύσεις, ιστορικές αναδρομές, προτάσεις επι του πρακτέου κτλ κτλ. Όμως, είναι απλώς…  Parole, parole, parole
----------------------------------------------------
    Οι ομπρέλες του «δίδυμου της κατσαρόλας» δεν είναι του… Χερβούργου, ούτε της παραλίας της Θεσσαλονίκης. Είναι ειδικής κατασκευής, μεγάλες και ενισχυμένες με ατσάλινα νήματα, ώστε πέρα από την βροχή και το χαλάζι, να αντέχουν και στις ντομάτες, αυγά, και λοιπά… «πυρομαχικά». Σίγουρα θα τις χρειαστούν! Και σύντομα, προβλέπω!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου