Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/1/2019)


ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/1/2019)
    Τα κόκκινα κοπρόσκυλα, τώρα που βρήκαν ευκαιρία, προσπαθούν να «φιμώσουν» κάθε λέξη, κάθε αντίδραση στις προδοτικές ενέργειές τους. Τώρα, κάνουν ΕΔΕ εναντίον δασκάλας, που μοίρασε στους μαθητές φυλλάδια…. εθνικιστικού περιεχομένου για την διαβόητη και τρισκατάρατη Συμφωνία των Πρεσπών! Μα η αποστολή του δασκάλου είναι η διδασκαλία των μαθητών του με ιστορικές αλήθειες. Από πότε οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ έγιναν… ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ; Γιατί δεν μας δείχνουν το φυλλάδιο, για να δούμε και τι γράφει; Και στην κατάπτυστη ανακοίνωση της ΠΔΕΚΜ ( Προφανώς συριζοκρατούμενη… ) τολμούν και γράφουν: «…..να μην παραποιεί την ιστορική αλήθεια ανάλογα με την προσωπική του εκτίμηση….». Τελικά, δημιουργούν ακόμα ένα μάρτυρα της ιδεοβαρεμένης μισαλοδοξίας τους…..
----------------------------------------------------
    Το πόσο παχύδερμα, μεταφορικά και κυριολεκτικά είναι οι περισσότεροι συριζαίοι, φαίνεται και από την βολευτίνα κ. Καφαντάρη, που ενώ την «μπινελίκωναν» για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», εκείνη.. έτρωγε ατάραχη την βασιλόπιττά της! Πόσο παχύδερμο μπορεί να είναι; Και εννοώ ηθικό παχύδερμο!
----------------------------------------------------
    Έγιναν και οι Κρίσεις στις ΕΔ, όπως κάθε χρόνο. «Έκτακτες» τις ονομάζουν, αλλά στην ουσία είναι Τακτικές, για να επακολουθήσουν οι υπόλοιπες. Και όπως κάθε χρόνο, η εκάστοτε αντιπολίτευση επιτίθεται κατά των επιλογών της κυβέρνησης τόσο σε αποστρατείες όσο και σε προαγωγές. Δεν αξίζει σχολιασμό το θέμα. Μόνο μία παρατήρηση: Τα νεκροταφεία, είναι γεμάτα από… αναντικατάστατους!
----------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου