Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αγνό παρθένο ελαιόλαδο κατευθείαν στο τραπέζι σας από τους ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΠΤΕΛΕΑΝΩΝ!


Αγνό παρθένο ελαιόλαδο κατευθείαν στο τραπέζι σας από τους ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΠΤΕΛΕΑΝΩΝ!
    Τα αυθεντικά δώρα της ελληνικής γης προς τον άνθρωπο προσφέρονται απλόχερα από την αρχαιότητα έως σήμερα. Με κορυφαίο όλων το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, η διάσημη «Μεσογειακή διατροφή» που παραδέχονται όλοι οι σύγχρονοι διατροφολόγοι, δεν θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει.
    Αυτή τη διαχρονική σχέση με την παράδοση έρχεται να διατηρήσει η νέα σειρά Giacomo Oil - Olive Bio Products με αυθεντικό λάδι από τους φημισμένους ελαιώνες Πτελεανών.
Αυθεντική προέλευση
    Στην αγκαλιά του Παγασητικού κόλπου υπάρχει το ιστορικό χωριό ΠΤΕΛΕΟΣ της Μαγνησίας, ένα χωριό που είναι γνωστό ήδη από τα Ομηρικά έπη. Σύμφωνα με την ιστορία, ο ΠΤΕΛΕΟΣ ήταν το βασίλειο του Πρωτεσίλαου, ο οποίος έλαβε μέρος στον Τρωικό πόλεμο με σαράντα καράβια! Τη δεκαετία του 1950 έγιναν ανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή και ανακαλύφθηκε ο θολωτός μυκηναϊκός τάφος του ήρωα Πρωτεσίλαου.
    Εκεί, στους ελαιώνες Πτελεάνων συλλέγονται  και επεξεργάζονται οι καρποί του πολυτιμότερου
μεσογειακού δέντρου, της ελιάς. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγουμε συσκευάζεται σε εκλεπτυσμένα μπουκάλια, σχεδιασμένα με λεπτομέρεια αντάξια της διαδικασίας μέσα από την οποία το λάδι φτάνει στην καθημερινή διατροφή σας.
    Με χαρακτηριστικό τον αρχαίο Θεσσαλό στρατηγό Πρωτεσίλαο να πρωταγωνιστεί στην ετικέτα κάθε συσκευασίας, συμβολίζεται απόλυτα το γενναίο παρελθόν του αγνού καρπού της ελιάς, που μέσα στο πέρασμα των αιώνων, παραμένει το πιο αυθεντικό συστατικό της καλής υγιεινής διατροφής.
Συσκευασία αισθητικής αξίας
    Το ελαιόλαδο συσκευάζεται σε μπουκάλια διακοσμημένα στα φυσικά χρυσοπράσινα χρώματα της ελιάς με διακριτικές λεπτομέρειες στο design. Υπάρχουν ακόμη και γυάλινα μπουκαλάκια που ακολουθούν τη λογική συσκευασίας αρώματος με μηχανισμό ψεκασμού για ακριβείς ποσότητες κατανάλωσης του πολύτιμου ελαιόλαδου. Τα μπουκάλια ποικίλουν σε μέγεθος για να ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.
    Μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε μια πολυτελή συσκευασία δώρου με ποικίλα προϊόντα της σειράς ελαιόλαδου και βοτάνων της Giacomo Oil. Η συσκευασία δώρου περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακά στολισμένο καλάθι που περιέχει μικρά και μεγάλα μπουκάλια ελαιόλαδου σε συνδυασμό με όμορφα βαζάκια βοτάνων της επιλογής σας.
Αρωματικά φυτά και βότανα
    Εκτός από το αγνό παρθένο λάδι, η σειρά με αρωματικά βότανα Titans από τη Giacomo Oil έρχεται να σας ενδυναμώσει με τις ευεργετικές της  ιδιότητες. Φυτά γνωστά ήδη από τα αρχαία χρόνια για τη φαρμακευτική τους δράση, όπως το χαμομήλι, το φασκόμηλο, το μελισσόχορτο, το θυμάρι, η μέντα, η ρίγανη και το τσάι του βουνού διατίθενται έτοιμα να τονώνουν τον οργανισμό σας χαρίζοντας τη δύναμη των… Τιτάνων ενάντια στην  καταπολέμηση του πόνου. Όλα τα βότανα της σειράς Titans συλλέγονται με παραδοσιακές μεθόδους από το βουνό Όθρυς, το βουνό των Τιτάνων κατά την ελληνική μυθολογία. Έπειτα, συσκευάζονται με την κατάλληλη φροντίδα σε πρακτικά σακουλάκια ή γυάλινα βάζα.
Χονδρική και λιανική διάθεση
    Όλα τα προϊόντα της σειράς Giacomo Oil - Olive Bio Products όπως και τα αρωματικά βότανα διατίθενται για χονδρική διάθεση σε όλη την Ελλάδα, καθώς και για λιανική πώληση για προσωπική κατανάλωση. Τα προϊόντα φέρουν ειδική ένδειξη ελληνικής προέλευσης και είναι διαθέσιμα για καταστήματα εστίασης και για εξαγωγές στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Ετοιμάζονται και συσκευάζονται για αποστολή κατόπιν ειδικής παραγγελίας.
    Εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρίας επισκέπτονται τον χώρο σας προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα, κάνοντας έπειτα την παραγγελία της αρεσκείας σας.
Επικοινωνήστε σήμερα με την Giacomo Oil - Olive Bio Products!
ΠΤΕΛΕΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΤΚ: 37007
ΤΗΛ: +30 2422 041208 και +30 693 491 7262
FAX:  +302422041911

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου