Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αγρίνιο: Η Εθνική Οδός γέμισε με δεκάδες χαρτονομίσματα!


Αγρίνιο: Η Εθνική Οδός γέμισε με δεκάδες χαρτονομίσματα!
http://www.efenpress.gr/
    Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί πράξη εν ενεργεία αστυνομικού που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αγρινίου.
    Όπως αναφέρει το sinidisi.gr, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (15/9) ο εν λόγω αστυνομικός βρήκε και παρέδωσε 1.200 ευρώ!
    Ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, και κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό στο ύψος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, μαζί με το παιδί του, όταν με την άκρη του ματιού του είδε χαρτονομίσματα σκόρπια στον δρόμο.
     Σταμάτησε το αυτοκίνητό του και πέρασε πεζός στην δεξιά πλευρά του δρόμου (στην αντίθετη κατεύθυνση με αυτή που κινούνταν με το αυτοκίνητό του) εντοπίζοντας δεκάδες χαρτονομίσματα. Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησε να τα συλλέγει με το άγχος μην τα πάρει ο αέρας και να προλάβει να τα συγκεντρώσει όλα. Για το λόγο αυτό φώναξε φίλο του ταξιτζή που βρισκόταν στην πιάτσα των ταξί στα ΚΤΕΛ και τον βοήθησε!
    Οι δυο τους συνέλεξαν τα χρήματα, τα οποία πήρε ο αστυνομικός και πήγε αμέσως να τα παραδώσει στην αστυνομία.
    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά αργότερα μια γυναίκα εθεάθη να ψάχνει τα χρήματα στο δρόμο, στο σημείο που λίγα λεπτά νωρίτερα τα βρήκε ο αστυνομικός. Η γυναίκα ενημερώθηκε άμεσα από τις αστυνομικές αρχές ακούγοντας με ανακούφιση ότι βρέθηκε το χρηματικό ποσό που είχε χάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου