Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

«Πλάγιασε» με 6.000 γυναίκες, πέθανε κάνοντας σεξ με 23χρονη τουρίστρια


«Πλάγιασε» με 6.000 γυναίκες, πέθανε κάνοντας σεξ με 23χρονη τουρίστρια
    Ο γνωστότερος πλεϊμπόι της Ιταλίας ήταν πια ένας άντρας 63 ετών που του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «Ρωμαίος του Ρίμινι» εδώ και δεκαετίες.
    Ο λόγος για τον Maurizio Zanfanti, που είχε κοιμηθεί με 6.000 γυναίκες από τη δεκαετία του 1970 και μετά, όταν έγινε γνωστός προωθώντας κλαμπ και μεγάλη ζωή.
    Την Τρίτη το βράδυ όμως, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα, την ώρα που διασκέδαζε μια τουρίστρια από την Ανατολική Ευρώπη στην οικία του υπέστη ανακοπή καρδιάς.
    Η σοκαρισμένη γυναίκα κάλεσε τις πρώτες βοήθειες, αν και ήταν αργά. Όσοι τον ήξεραν πάντως λένε πως έτσι ακριβώς ονειρευόταν να φύγει από τη ζωή.
    Ο Zanfanti ξεκίνησε την καριέρα του ως πλεϊμπόι από την τρυφερή ηλικία των 17, πιάνοντας δουλειά σε ένα γνωστό κλαμπ του καιρού. Κι αυτή ακριβώς ήταν η θέση του, του «κράχτη», να φλερτάρει δηλαδή γυναίκες στον δρόμο δελεάζοντάς τες να μπουν στο νυχτερινό κέντρο.
    Ο ίδιος έλεγε μάλιστα πως σε ένα μέσο καλοκαίρι πλάγιαζε με περισσότερες από 200 τουρίστριες, ενώ τους κρύους μήνες ξεχειμώνιαζε στις σκανδιναβικές χώρες, δουλεύοντας για ταξιδιωτικά πρακτορεία.
    Λέγεται μάλιστα πως στη Σουηδία ήταν τόσο γνωστός που κάποιες από τις περιστασιακές ερωμένες του στη χώρα έστησαν κάποια στιγμή ένα κέρινο ομοίωμά του σε μια σουηδική πόλη. Το 1986 η ιταλική εφημερίδα «L'Espresso» τον αποκάλεσε «
τον πιο πετυχημένο εραστή της Ιταλίας».
    Ο ίδιος πάντως είχε δηλώσει το 2014 στη γερμανική «BILD» πως είχε αποσυρθεί από το σπορ: «
Στα 59 μου, είμαι πια πολύ μεγάλος για τέτοια». Δεν ήταν, όπως αποδείχθηκε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου