Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

Έκανε τόπι στο ξύλο την ερωμένη του 88χρονου συζύγου της


Έκανε τόπι στο ξύλο την ερωμένη του 88χρονου συζύγου της
    Το μπελά της βρήκε η νέα σύντροφος του γνωστού Ρώσου ηθοποιού Ιβάν Κράσκο, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από την πρώην σύζυγό του.
    Η 28χρονη Ναταλία δε μπόρεσε να χωνέψει το γεγονός ότι ο 88χρονος σύζυγός της την παράτησε γιατί αρνιόταν να κάνει σεξ μαζί του και δεν ήθελε να κάνουν παιδί.
    Έτσι λοιπόν στα τέλη του
2015 ο Ιβάν που έχει πέντε παιδιά από προηγούμενους γάμους και ένα εγγόνι, βρήκε αυτό που έψαχνε στο πρόσωπο της 27χρονης Γιουλία Κιτσεμάσοβα.
    Πρόσφατα, η νεαρή γυναίκα πήγε στο διαμέρισμα με τα προσωπικά της αντικείμενα με σκοπό να μετακομίσει εκεί. Ο Ιβάν απουσίαζε και η Γιουλία ήρθε αντιμέτωπη με την Ναταλία που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.
   
«Είπα στη Ναταλία ότι πρέπει να φύγει από το διαμέρισμα και να μας αφήσει ήσυχους.
Προσπάθησα στη συνέχεια να αφήσω τα πράγματά μου, αλλά μου επιτέθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γιουλία προσθέτοντας πως η πρώην σύντροφος του ηθοποιού την άρπαξε από τα μαλλιά και της χτύπησε αρκετές φορές το κεφάλι στο τραπέζι, πριν τη γρονθοκοπήσει στο πρόσωπο.
    Η Ναταλία από την πλευρά της αρνείται τις κατηγορίες. «
Ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε ότι έχω 10 λεπτά για να μετακομίσω. Εξοργίστηκα. Πέταξα εκείνη και τα πράγματά της έξω από το σπίτι μου, αλλά δεν χτύπησα το κεφάλι της στο τραπέζι», λέει.
    Η Γιουλία, που έχει υποστεί τραυματισμούς στη μύτη, στα χείλη, στο πιγούνι και στο μάτι όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί, είναι αποφασισμένη να καταγγείλει τη Ναταλία στην αστυνομία για βιαιοπραγία, ενώ προς το παρόν ο 88χρονος ηθοποιός δεν έχει πάρει θέση επί τους θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου