Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Για αυτόν δε θα κλάψει καμιά..." συλλογικότητα"– Πέθανε ο 27χρονος κοσμηματοπώλης, θύμα ληστείας Γεωργιανού


Για αυτόν δε θα κλάψει καμιά..." συλλογικότητα"– Πέθανε ο 27χρονος κοσμηματοπώλης, θύμα ληστείας Γεωργιανού
http://www.efenpress.gr
    Ήταν μεσημέρι, η ημερομηνία έγραφε 9 Σεπτεμβρίου 2015. Αυτή η ημέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στους συγγενείς και φίλους 27χρονου κοσμηματοπώλη, ο οποίος είχε μια ημέρα πριν πέσει χθες θύμα ληστείας στο κατάστημά του, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με δράστη 38χρονο ομογενή.
    Όλα είχαν ξεκινήσει λίγο μετά τις 11 το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου 2015 όταν ο δράστης εισέβαλε στο κατάστημα, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο 27χρονος – εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης – μαζί με την 54χρονη μητέρα του. Ο δράστης αρχικά πυροβόλησε με πιστόλι (Μακάροφ) στον αέρα, προς εκφοβισμό, ζητώντας από τη μάνα και το γιο να γεμίσουν το σακίδιό του με κοσμήματα, πράγμα το οποίο έγινε.
    Στη συνέχεια, όμως, ο 27χρονος φαίνεται πως αντέδρασε, γεγονός που όπλισε το χέρι του ληστή. Ο τελευταίος πυροβόλησε μία φορά εναντίον του νεαρού, με συνέπεια να τον τραυματίσει στην κοιλιά. Την ώρα που ο άτυχος επιχειρηματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ο 38χρονος βγήκε από το κατάστημα κι ανέβηκε σε μοτοσικλέτα προκειμένου να διαφύγει, αλλά έγινε αντιληπτός από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τον καταδίωξαν λίγα μέτρα, πριν εκείνος χάσει την ισορροπία του και πέσει στο οδόστρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου