Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΝΔ για Μαρίνο: Να είναι σεμνότερος, έδινε έργα στον εαυτό του


ΝΔ για Μαρίνο: Να είναι σεμνότερος, έδινε έργα στον εαυτό του
http://www.iefimerida.gr
    Η επιστολή παραίτησης του Στάθη Μαρίνου και κυρίως η αναφορά του ότι δέχεται πόλεμο από τη ΝΔ προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση των βουλευτών της που συμμετέχουν στην επιτροπή ΔΕΚΟ.
    Ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε λόγο για θράσος του κ. Μαρίνου και πρόσθεσε «Χρειάστηκε ένα εικοσιτετράωρο το Μέγαρο Μαξίμου για να αντιληφθεί αυτό που είχαν καταλάβει βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Ήταν ακατάλληλος για τη θέση. Ενω λέει ότι δέχεται επικοινωνιακό πόλεμο και τίποτα μεμπτό δεν υπήρξε εναντίον του, σήμερα εμείς έχουμε πρόσθετα στοιχεία εναντίον του. Ήρθαν σε γνώση μας στοιχεία με βάση τα οποία δίνει έργα στον ίδιο του τον εαυτό του . Εδωσε 2 διαφορετικά έργα , το ένα της τάξεως των 7316 € και το δεύτερο αξίας 37.000 € στα τέλη του 2017. Έδινε στον εαυτό του δηλαδή όταν ήταν σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ και ανέθετε στον εαυτό του αυτά τα δύο έργα. Θα ήταν καλύτερο ο κ. Μαρίνος να ήταν σεμνότερος διότι προσβάλλει και αυτούς που τον πρότειναν
    Και ο Γιάννης Βρούτσης έκανε λόγο για θρασύτατη επιστολή του κ.Μαρίνου και έθεσε τα ερωτήματα προς τον Πρόεδρο της Βουλής «εάν η εταιρεία του κ.Μαρινου είχε φορολογική ενημερότητα, είχε ισολογισμούς, είχε υποβάλει φορολογική δήλωση, και εάν ο ίδιος παραμένει ακόμα και σήμερα σύμβουλος της ΗΔΙΚΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου