Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «ΡΙΟ ΛΟΜΠΟ» 1970


ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ
ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  «ΡΙΟ ΛΟΜΠΟ» 1970
   Τα πρώτα χρόνια της νιότης μας, ο κινηματογράφος ήταν μια βασική διασκέδαση, ατομική,  με την παρέα, αλλά και οικογενειακή. Ξέραμε το είδος των ταινιών που παίζει κάθε κινηματογράφος, και διαλέγαμε ανάλογα. Τότε, οι κινηματογράφοι Β΄Προβολής έβαζαν δύο έργα, και ανάλογα με τον κινηματογράφο ήταν αξιόλογα.
    Το «ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» θα προβάλει δύο παλιές ταινίες την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, αριστουργήματα της παγκοσμίου παραγωγής.
   Θα είναι ταινίες δράσεως ( περιπέτειες, ιστορικές, γουέστερν, αστυνομικές) κυρίως από 1940 μέχρι 1970. Αξίζει να τις δούμε!
   Για σήμερα, έχουμε την ταινία του 1970 «ΡΙΟ ΛΟΜΠΟ »
Το κλασικό αυτό γουέστερν με την καταιγιστική δράση με τον Τζον Γουέιν, ξεκινάει με μια θεαματική ληστεία ενός τρένου που μεταφέρει μια χρηματαποστολή από αντάρτες της Ομοσπονδίας. Ο αρχηγός του τρένου (Τζον Γουέιν) φυλακίζει τους ηγέτες των εχθρών (Χόργκε Ριβέρο, Κρις Μίτσαμ), οι τρεις τους όμως αργότερα γίνονται φίλοι, όταν η διαμάχη τελειώνει. Αναζητούν μαζί τους προδότες μέσα στην Ένωση που είναι υπεύθυνοι για μια αλυσίδα ληστειών τρένων, μια αποστολή που μοιραία οδηγείται στο τέλος, σε ένα ξέφρενο πιστολίδι. Το Rio Lobo ήταν η πέμπτη συνεργασία μέσα σε μια περίοδο είκοσι δύο χρόνων μεταξύ του Τζον Γουέιν και του θρυλικού σκηνοθέτη Χάουαρντ Χοκς 
 Την ταινία, μπορείτε να δείτε στο λίνκ  ΣΙΝΕ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ «ΡΙΟ ΛΟΜΠΟ» 1970

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου