Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Μόλις 5 ευρώ το μήνα η επιδότηση για το ίντερνετ πρωτοετών φοιτητώνΜόλις 5 ευρώ το μήνα η επιδότηση για το ίντερνετ πρωτοετών φοιτητών
http://thessbomb.blogspot.gr/
    Το επιδοτούμενο internet για τους πρωτοετείς προπτυχιακούς φοιτητές που θα εγγραφούν το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 στα Πανεπιστήμια, τα ΤΕΙ και τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες (ΑΕΑ) της χώρας, ανακοίνωσαν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.
    Πιο συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν ταχεία πρόσβαση στο διαδίκτυο με την παροχή σημαντικής επιχορήγησης για σταθερή ή κινητή (
mobile) σύνδεση για 12 μήνες.
    Σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους
2017-18 θα δοθεί κουπόνι (voucher) που
θα αντιστοιχεί με επιχορήγηση του 80% του μηνιαίου παγίου της σταθερής ή κινητής (mobile) σύνδεσής τους.   Το μέγιστο ποσό της επιχορήγησης για κάθε φοιτητή ανέρχεται στα μόλις πέντε ευρώ (5,00 €) ανά μήνα.
    Οι διαδικασίες απόκτησης του κουπονιού και σύναψης συμβολαίου θα είναι εξαιρετικά απλές (
μέσω διαδικτυακής πύλης) και θα δίνουν σε κάθε δικαιούχο τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής παρόχου και συμβολαίου.
    Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στο ποσό των
€3.062.000 σε δημόσια δαπάνη και θα χρηματοδοτηθεί στο σύνολό του από πόρους προερχόμενους από το αποθεματικό ταμείο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου