Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/8/2017)ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (29/8/2017)
Ανδρέας
     Οι μπλόγκερ λέει, βγάζουν λεφτά και έχουν πολλά προνόμια! Άμα κάνουν καλή δουλειά, χαλάλι τους! Δεν συγκαταλέγω και τον εαυτό μου μέσα, γιατί θα εφάρμοζα την παροιμία «Και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες» !
-----------------------------------------------------
    Αναρτήθηκαν από το taxis τα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑΛΤΗ. Ουσιαστικά, δεν έχουν μεταβολή από πέρσυ.
-----------------------------------------------------
    Είπε η Καϊλή πως οι εγκληματίες κομμουνιστές στην Κατοχή σκότωσαν τον παππού της και έκαψαν το σπίτι της στο χωριό. Και ο μέγας… Πολάκης της απάντησε πως… κυνηγούσαν δοσίλογους! Ακοουθούμε πολύ στραβό δρόμο, αναμόχλευσης των παθών που θα έπρεπε να τα έχουμε θάψει. Οι κομμουνιστές, ψάχνουν να βρούν πού έχουν θάψει το «τσεκούρι του πολέμου». Ευτυχώς, δεν το θυμούνται. Εάν το βρούν, ξέρουν πόσο κόσμο θα πάρουν στο λαιμό τους; Καλά θα κάνουν οι ακραίοι αμφοτέρων των πλευρών ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ! Και αυτό, για να μην βρεί η συσσωρευμένη οργή διέξοδο. Πάντως, η φάτσα του προδιαθέτει για πολλές σφαλιάρες!
-----------------------------------------------------
    Τα διόδια έχουν γίνει θεσμός! Πρώτη φορά μπήκαν τον Σεπτέμβριο του 1962, και δεν θα φύγουν ποτέ!
-----------------------------------------------------
    «Έφυγε» και η Μιρέιγ Ντάρκ… Άλο ένα είδωλο της εποχής μας… Αχτύπητο ζευγάρι με τον Αλαίν Ντελόν ( μετά την Ρόμυ Σνάιντερ εννοείται ) Δεν έχουμε, παρά να την ευχαριστήσουμε για τις κινηματογραφικές στιγμές που μας χάρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου