Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/8/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (30/8/2017)
Ανδρέας
     Φέτος έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο εκδηλώσεις τιμής στο ΓΡΑΜΜΟ και στο ΒΙΤΣΙ, όπως κάθε χρόνο. Όμως, γιατί έτσι στα «μουλωχτά»; Καμία ανακοίνωση, καμία ανταπόκριση, λές και έγιναν «στο γόνατο»! Γιατί;;;;; Για να μην… αναμοχλευτούν τα πάθη; Τα ήδη αναμοχλευμένα από τα «συντρόφια»; Δεν θα σχολιάσω περισσότερο…..
---------------------------------------------
    ΕΝΦΙΑ ύψους 70.335 ευρώ, καλείται να καταβάλλει το "Χαμόγελο του Παιδιού", το ίδιο όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Μήπως άλλη φορά μειώθηκε και δεν το ξέρουμε; Όχι, φυσικά. Απλώς, βρέθηκε κάποια επιχείρηση να το πληρώσει, επιδεικνύοντας φιλανθρωπικό έργο. Το ίδιο ελπίζουν, «Χαμόγελο» αλλά και Υπουργείο Οικονομικών, ότι θα γίνει και φέτος. Και θα γίνει, γιατί το έργο που προσφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Κατά τα άλλα, λεφτά για λαμογοΜΚΟ πάντα υπάρχουν, από όλους πρέπει να τονισθεί, κόκκινους, πράσινους και μπλέ!
---------------------------------------------
    Σύσκεψη για το λαθρομεταναστευτικό έχουν οι Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, τον Ισπανό πρωθυπουργό, Μαριάνο Ραχόι και τον Ιταλό πρωθυπουργό Πάολο Τζεντιλόνι.Τον δικό μας δεν τον κάλεσαν, τον κάλεσαν και δεν πάει, δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως με συμβουλή Καρανίκα, έγραψε στο τουίτερ ( ή μήπως στο φέισμπουκ;) τα εξής: «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μενα, χωρίς εμένα»! Ποιητικότατος….

1 σχόλιο: