Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Μαϊμού ρούχα αξίας εκατομμυρίων, σε αποθήκη στη ΠετρούποληΜαϊμού ρούχα αξίας εκατομμυρίων, σε αποθήκη στη Πετρούπολη
    Μεγάλες ποσότητες απομιμητικών προϊόντων ένδυσης, μεγάλων επώνυμων εταιρειών του εξωτερικού, κατασχέθηκαν από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε σε επιχείρηση με δραστηριότητα χονδρικό εμπόριο ενδυμάτων στην Πετρούπολη Αττικής.
    Η αστυνομία συνέλαβε τον 47χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας για τη ρύθμιση της αγοράς προϊόντων, της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθεμίτου ανταγωνισμού και προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
    Τα κατασχεθέντα είδη καταμετρήθηκαν, παρουσία πραγματογνωμόνων και βρέθηκαν συνολικά 24.342 ενδύματα (19.231 μπλούζες, 359 πουκάμισα, 4.683 παντελόνια και 69 μπουφάν), τα οποία καταστράφηκαν με μέριμνα του Δήμου Πετρούπολης.
    Σύμφωνα με την εκτίμηση των πραγματογνωμόνων, η ζημιά που υπέστησαν οι θιγόμενες εταιρείες, υπερβαίνει το ποσό του 1.500.000 ευρώ.
    Παράλληλα, κατασχέθηκαν δύο κάμερες, που βρίσκονταν εξωτερικά της επιχείρησης και ήταν συνδεδεμένες με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρισκόταν στον εσωτερικό.
    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου