Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Αυγά ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια.



    Δεν γνωρίζουμε τη γεύση του αλλά φαίνεται εντυπωσιακό σαν ιδέα. Αρχικά πρέπει να ανακατέψουμε το αυγό μέσα στο τσόφλι του χωρίς αυτό να σπάσει.
    Για να το πετύχουμε αυτό τοποθετούμε το αυγό μέσα σε σε ένα μακρύ και ελαστικό ύφασμα (πχ μια γυναικεία κάλτσα ή καλσόν) και ανακινούμε δυνατά με κραδασμούς.
    Στη συνέχεια βράζουμε καλά το αυγό και έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα με μαλακή υφή.
    Στην Ιαπωνία είναι συνηθισμένος τρόπος μαγειρέματος του αυγού και ονομάζεται Χρυσό Αυγό. Φυσικά κυκλοφορούν και τα αντίστοιχα gadjets.
    Ας δούμε και μερικές ιδέες σερβιρίσματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου