Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Aνάστατοι οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ Καρυπίδη - Πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.Aνάστατοι οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ Καρυπίδη - Πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
    Για την μη πληρωμή δεδουλευμένων διαμαρτύρονται   εργαζόμενοι από σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης.
    Συγκεκριμένα πρόκειται για τους εργαζόμενους του σούπερ μάρκετ «Καρυπίδης», που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου. Οι εργαζόμενοι, θα συγκεντρωθούν έξω από το σούπερ μάρκετ στις 10 το πρωί, ώστε να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας. 
Η ανακοίνωση :
    «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 της επιχείρησης, εμείς οι εργαζόμενοι προχωράμε σε κινητοποιήσεις και σε άλλες μορφές, επίσχεση - ασφαλιστικά.
    Η επιλογή μας αυτή είναι η μόνη λύση που έχουμε σήμερα για να διαφυλάξουμε και να διεκδικήσουμε τους μισθούς μας αλλά και τις θέσεις εργασίας μας.»Από το 2015 έχουν ξεκινήσει οι καθυστερήσεις των πληρωμών μας, σήμερα μας χρωστάει 4 μήνες και το επίδομα άδειας του 2015. Τα καταστήματα είναι άδεια από εμπορεύματα και τα όποια χρήματα έχουν τα ταμεία δεν ξέρουμε πού πηγαίνουν. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε αυτό που περάσαμε πριν από 2 περίπου χρόνια επί Αρβανιτίδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου