Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

9. ΙΔΡΥΣΗ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
9. ΙΔΡΥΣΗ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αρχίσαμε πάλι τις καλαμακείες…
Φυσικά και έχουμε φιλογερμανικό, φιλοαγγλικό, φιλοαραβικό, φιλογαλλικό και φιλοκουβανικό κόμμα.
ΦΙΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ?????????
Προσέξτε το κείμενο. ….’’ αποκύημα ώριμης σκέψης ανθρώπων από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό, εκδοτικό και ευρύτερο χώρο…..’’
Δηλαδή, πάλι δημοσιογράφοι και εκδότες.
Δηλαδή η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να σωθεί από τους…..δημοσιογραφους ! Και τον…’’ευρυτερο χωρο’’ !
Δυστυχία σου Ελλάς,
Τέτοια ΖΩΑ που γεννάς….

    Σύγχρονη επανάληψη των ιστορικών γεγονότων των τεσσάρων πρώτων ετών της Επαναστατικής περιόδου 1821-1825, καταγράφεται σε απολύτως διασταυρωμένο ρεπορτάζ της “Ε.Ω”, με ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στην ίδρυση “πολιτικού κόμματος φιλορωσικού προσανατολισμού”, με φανερούς ιδρυτές και στελέχη που δεν έχουν καμία σχέση με προσωπικότητες από το φαύλο, διεφθαρμένο αλλά και βρώμικο πολιτικό σύστημα της χώρας.
    Το “φιλορωσικό κόμμα” που κατά τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες είναι στα σκαριά και δεν αναλώνεται σε απλές συζητήσεις και φληναφήματα, είναι αποκύημα ώριμης σκέψης ανθρώπων από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό, εκδοτικό και ευρύτερο χώρο ελεύθερων επαγγελματιών που έχουν καταγράψει χιλιάδες ένσημα στο ενεργητικό τους και δεν είναι τεμπέληδες, κλέφτες και λωποδύτες σαν τους πολιτικούς που κυβερνάνε την πατρίδα.
    Από τα τέλη Αυγούστου ήδη θα υπάρξουν οι πρώτες αναφορές και “φωτογραφίσεις” για το εγχείρημα ενώ από τα τέλη Σεπτεμβρίου, θα γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα: Η ανακοίνωση, κατ’αρχήν, ιδρυτικής διακήρυξηςπολιτικής ριζοσπαστικής κίνησης εμπιστοσύνης στην Ορθόδοξη Ρωσία”. Μετά από πολλαπλές διαδικασίες, επαφές αλλά και διατυπώσεις, θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση του πολιτικού φορέα και το επόμενο βήμα θα είναι η κάθοδος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε και εάν γίνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου