Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

9.Πότε θα πληρωθούν Συντάξεις, Μερίσματα Οκτωβρίου και Επιδόματα τέκνων

9.Πότε θα πληρωθούν Συντάξεις, Μερίσματα Οκτωβρίου και Επιδόματα τέκνων 
    27 Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, θα κατατεθούν οι συντάξεις στους συνταξιούχους του ΙΚΑ και του δημοσίου, ενώ 30 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, θα κατατεθούν οι συντάξεις από τον ΟΓΑ και τον ΟΑΕΕ.
    4 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή, θα κατατεθεί το μέρισμα Σεπτεμβρίου του ΜΤΣ
    Υπόψη ότι το μέρισμα που θα πάρουμε αρχές Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου θα είναι το ίδιο με αυτό που μας κατατέθηκε αρχές Σεπτεμβρίου 2013. Από το μέρισμα του Νοεμβρίου (που θα καταβληθεί 5 Δεκεμβρίου), θα αφαιρεθεί το ποσό του Α' εξαμήνου λόγω αναδρομικότητας της μείωσης 9% του μερίσματος ΜΤΣ και από το μέρισμα του Δεκεμβρίου (που θα καταβληθεί 20 έως 27 Δεκεμβρίου), θα αφαιρεθεί το 9% των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2013. Προσοχή το επόμενο μέρισμα θα κατατεθεί 5 Φεβρουαρίου 2014].
    4 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή, θα κατατεθεί το βοήθημα του ΕΚΟΕΜΣ Σεπτεμβρίου, προς το παρόν ίδιο. Εκτιμάται ότι το βοήθημα ΕΚΟΕΜΣ πολύ σύντομα θα υποστεί μείωση αφού τα έσοδα του έχουν καταποντισθεί (μείωση μισθών και μερισμάτων, περικοπή εκτός έδρας, μείωση εσόδων από Στρατιωτικά πρατήρια κλπ).
    Έως 4 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή, θα κατατεθεί η δεύτερη δόση του επιδόματος τέκνων από τον ΟΓΑ (Αφορά όσους έχουν υποβάλει Α-21). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου