Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

6.Απίστευτη τροπολογία για ξέπλυμα χρήματος απο πολιτικούς μέσω "αγοράς" μετοχών απο εφοπλιστές!

6.Απίστευτη τροπολογία για ξέπλυμα χρήματος απο πολιτικούς μέσω "αγοράς" μετοχών απο εφοπλιστές! 
Το έστειλε ο Στάθης Λέκκας
    Κατατέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στα μουλωχτά, εν όψει ΣΚ και ενώ τα ΜΜΕ έχουν στρέψει την προσοχή τους στα παρακρατικά χτυπήματα!
    Πλέον οι πολιτικοί έχουν την δυνατότητα να ξεπλένουν μαύρο χρήμα (!!!), χρήμα που πιθανά να προέρχεται από μίζες, λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, απλώς και μόνο...
αγοράζοντας μετοχές από εφοπλιστές!
    Είναι τρομερό και εξοργιστικό. Το χειρότερο όλων όμως, είναι ότι ανοίγουν διάπλατα το παραθυράκι σε πολιτικά πρόσωπα, αυτοδιοικητικούς, κρατικούς λειτουργούς κλπ να ξεπλύνουν ότι μίζα έχουν πάρει καταργώντας στην ουσία το “Πόθεν Έσχες”!
    Και ενώ το αποχαυνωμένο πλήθος κοιτάζει την δράση του παρακράτους, ο Στουρνάρας βρίσκει την ευκαιρία να περάσει στα “ψιλά” αυτό το ανοσιούργημα. Αυτή την αβάντα στην διαπλοκή, την διαφθορά που κατατρώγει την πατρίδα. Εμείς δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε, όσο έχουμε φωνή. Αυτοί που σιωπούν ας χαρούν το αντίτιμο που θα το πληρώνουν οι επόμενες γενιές.
    Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου, η διάταξη εξομοιώνει τους εφοπλιστές και τους απλούς μετόχους των ναυτιλιακών εταιρειών, (που δεν είναι υπόχρεοι σε δήλωση πόθεν έσχες) και τους ως άνω δημόσιους λειτουργούς, σε ό,τι αφορά την κτήση ναυτιλιακών μετοχών – κάτι που σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση της ρύθμισης, είναι «θεμιτό και σύμφωνο με την αρχή της ουσιαστικής ισότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου