Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

4. "Η ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ"

EΚΘΕΣΗ ΤΟΥ STRATFOR 
defencenet.gr
Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Ανοικτά διατυπώνει πλέον η Ουάσιγκτον την ανησυχία της για επερχόμενο "τσουνάμι" ανωμαλίας στην Ελλάδα με αφορμή την μεθόδευση που βρίσκεται σε εξέλιξη για να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος - ή μάλλον το "άγαρμπο" της μεθόδευσης αφού η Ουάσιγκτον δεν έχει κανένα πρόβλημα να τεθεί εκτός νόμου το συγκεκριμένο κόμμα.
    Θεωρούν όμως ότι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει με διαφορετικό τρόπο και όχι όπως μεθοδεύεται.
    Έκθεση του Stratfor (το think tank που στελεχώνεται από πρώην στελέχη της CIA κια του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ), η οποία θα δει τις επόμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι "Η πίεση προς τους εθνικιστές μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και ενθάρρυνση ισλαμιστικών ομάδων".
    Θεωρούν ότι υπάρχουν ενεργά στοιχεία πολλών ακραίων ισλαμιστικών ομάδων στην Ελλάδα και από την στιγμή που θεωρούν δεδομένη την αναταραχή λόγω της πίεσης που ασκείται στο κόμμα των εθνικιστών (άλλωστε ο γ.γ. του κόμματος ήταν σαφής χθες ότι "με κάθε μέσο θα εμποδίσει την συνταγματική εκτροπή" δηλαδή το να τεθεί εκτός νόμο το κόμμα από την λίστα Δένδια με τα 32 "εγκλήματα" του Λαϊκού Συνδέσμου) θα υπάρξουν αντιδράσεις.
    Επιβεβαιώνουν και αυτοί τις πληροφορίες της ΕΥΠ που αναφέρονται στην σχετική έκθεση που είχε αποκαλύψει στις 14 Αυγούστου το defencenet.gr και εκτιμούν ότι "Έρχεται μεγάλη αναταραχή στην Ελλάδα".
    Άρα τα πράγματα τίποτα καλό δεν προοιωνίζουν.
    Πάντως πολλοί έγκριτοι νομικοί εκφράζουν προβληματισμό για την ποιότητα των "εγκλημάτων" για τα οποία κατηγορεί τον Λαϊκό Σύνδεσμο ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδιας.
    Να πούμε ότι μέσα στα 32 "εγκλήματα" περιέχονται και ... μηνύσεις μελών του Λαϊκού Συνδέσμου κατά τρίτων (!) αλλά αυτά θεωρούνται από την κυβέρνηση ως "ουσιαστικά στοιχεία" για να τεθει το κόμμα εκτός νόμου.
    Πέρα φυσικά από τα "λοιπά αποδεικτικά στοιχεία" όπως δημοσιεύματα της ΑΥΓΗΣ κλπ, η οποία όμως ΑΥΓΗ είναι το δημοσιογραφικό όργανο ενός κόμματος που δια χειλέων του βουλευτή Επικρατείας και συμβούλου του πρωθυπουργού Χ.Λαζαρίδη βρίσκεται εκτός "συνταγματικού τόξου".
    Ας δούμε μερικές από τις περιπτώσεις για τις οποίες μια ελληνική κυβέρνηση το έτος 2013 ζητεί να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση ένα κόμμα που συγκέντρωσε 7% στις εκλογές πριν από 15 μήνες:
1) Την 26/7/2013 μέλος της Χρυσής Αυγής υπέβαλε μήνυση στις 26/7/13 κατά 4 ατόμων τα οποία τον εξύβρισαν και τον κτύπησαν.
Προφανώς και είναι έγκλημα να καταθέτεις μήνυση εναντίον κάποιου που σε κτυπά και σε βρίζει...
2) Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις Σαφώς και είναι έγκλημα να μοιράζεις φαγητό σε απόρους και μέλη ενός αντίπαλου κόμματος (ΠΑΜΕ=ΚΚΕ) να συμπλέκονται με αστυνομικές δυνάμεις
3) Ένορκη καταγγελία εκπαιδευτικού δέχθηκε κλήση με απόκρυψη αριθμού από κάποιον άγνωστο άνδρα ο οποίος της είπε τα εξής «...Χρυσή Αυγή ... να διώξετε τα παιδιά από το Πακιστάν και την Ινδία και τους
άλλους αλλοδαπούς διότι έχει δοθεί εντολή να κόψουν τα αυτιά και να απαγάγουν τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους. Ευχαριστώ πολύ.».

Εδώ το έγκλημα προφανώς είναι ότι ήταν πολύ ευγενικός ο άγνωστος που συστήθηκε ως "Χρυσή Αυγή" και έκλεισε λέγοντας "Ευχαριστώ πολύ". Συνήθης ο τρόπος δράσης της Χρυσής Αυγής.
4) Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 η ....... μας κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας ηλικίας τηλεφώνησε στο 2ο και της είπε "Χρυσή Αυγή", αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο.
Άλλο "καραμπινάτο" έγκλημα που όμως δεν ολοκληρώθηκε γιατί έκλεισε το τηλέφωνο και η φάρσα, συγγνώμη το έγκλημα, δεν ολοκληρώθηκε
5) Πέντε (5) άτομα, τα οποία επέβαιναν σε τρεις μοτ/τες και φορούσαν μαύρες μπλούζες με τα διακριτικά της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», χτύπησαν με ένα ρόπαλο στην πλάτη αλλοδαπό , και εν συνεχεία αφού τον έριξαν στο έδαφος άπαντες τον χτυπούσαν με γροθιές στο πρόσωπο και στον σβέρκο του, και ένας εξ αυτών συνέχισε να τον χτυπάει με το ρόπαλο στον αριστερό του αγκώνα με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκδορές.
Αυτεπάγγελτη προανάκριση κατόπιν καταγγελίας του ανωτέρω. Δράστες άγνωστοι.
Αυτός δεν είναι απλός αλλοδαπός, είναι ο Superman. Τον κτυπούσαν πέντε (5) χρυσαυγίτες με ρόπαλα στο πρόσωπο, στο σβέρκο και στον αγκώνα και τους προκάλεσαν απλά ... "εκδορές";
6) Την 26/8/13 συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος δήλωσε ότι είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής διότι εξύβρισε και απείλησε αλλοδαπούς.
Τρομερό έγκλημα και μάλιστα από "πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής", ο οποίος το δηλώνει κι όλας. Άρα υπάρχει συλλογική ευθύνη όχι μόνο για τα μέλη, αλλά και για τα πρώην μέλη!
7) Την 6/8/2012, 40 μέλη της Χρυσής Αυγής εκφώνησαν συνθήματα έξωθεν οικίας βουλευτή Αλ. ΚΟΝΤΟΥ. Προσήχθη ένα άτομο αλλά ο βουλευτής δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη.
Στα σοβαρά αποδοκιμάστηκε πρώην υπουργός (που αποτέλεσε αντικείμενο προανακριτικών για διάφορα σκάνδαλα), βουλευτής της ΝΔ και και υποστηρικτής των Μνημονίων από Έλληνες πολίτες (ακόμα δεν έχουν αφαιρέσει την εθνικότητα από τους χρυσαυγίτες). Πρωτοφανές! Δεν έχει ξαναγίνει!
8) Την 10/3/2013 κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων του Α/Α χώρου και 20 μελών της Χ.Α τραυματίστηκε ένας μαθητής λυκείου που ανήκε στον Α/Α χώρο και 2 μέλη της Χ.Α.
Προφανώς η Αστυνομία έχει τις κομματικές ταυτότητες και των 20 χρυσαυγιτών μαθητών για να υποστηρίζει ότι είναι χρυσαυγίτες. Οι οποίοι τα έβαλαν με "50 άτομα του Α/Α". Το Α/Α τι είναι; "Αύξων αριθμός";
9) Την 3/10/2012, 2 άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε ημεδαπό τραυματίζοντάς τον ελαφρά.εν υπεβλήθη μήνυση Φοβερό έγκλημα και μάλιστα χωρίς να το θεωρεί "έγκλημα" το θύμα που "τραυματίστηκε ελαφρά". Αλλά το θεωρεί η κυβέρνηση και αυτό φτάνει.
10) Την 9/6/2012, 25 άτομα της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε άτομα που βρισκόντουσαν σε κατάστημα, προκαλώντας σωματικές βλάβες.
Προανάκριση συνεχίζεται
Ακόμα συνεχίζεται η προανάκριση; 15 μήνες μετά δεν έχουν καταλήξει για την ταυτότητα των δραστών; Αφού γράφουν ότι είναι "χρυσαυγίτες". Πρέπει να έχουν και τις κομματικές τους ταυτότητες.
11) Την 26/11/2012 ερωτήσεις μελών Χρυσής Αυγής σε καταστήματα και μικροπωλητές γιατί απασχολούν αλλοδαπούς.
Σχηματίστηκε δικογραφία.
Γιατί απασχολούν αλλοδαπούς ή γιατί απασχολούν παράνομους αλλοδαπούς, όπως το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Μανωλάδα που ντουφέκισε καμιά 100στή από  δαύτους;
12) Την 8/5/2013 δημοσιογράφος τοπικών μέσων ενημέρωσης κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της χθες 08-05-2013 , τον εξύβρισε και τον απείλησε τηλεφωνικά ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Κων/νος
Τρομακτικό έγκλημα. Να συλληφθεί και να εκτελεστεί ο Μπαρμπαρούσης (απλά καλό θα ήταν να αποδειχθεί το ... έγκλημα, έτσι για τους τύπους), να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος και επίσης να συλληφθούν και όλοι οι βουλευτές που παίρνουν στα γραφεία δημοσιογράφων και βρίζουν (δεν θα μείνει ούτε το 30% στην Βουλή).
13) Την 25/2/13 κατά την κατάθεση στεφάνου στην πλατεία ηρώων ομάδα αριστεριστών επιχείρησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χ.Α ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ. Επενέβη η αστυνομία συλλαμβάνοντας 2 μέλη της
Χρυσής Αυγής και 2 αριστεριστές.
Άλλο φρικτό έγκλημα: Κατέθεσαν στεφάνι και αντέδρασαν επειδή τους έδερναν!
     Αν θεωρούν στην κυβέρνηση ότι τα παραπάνω καμιά 15-20 ανάλογα περιστατικά (όπως το ότι "αναποδογύρισαν πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών" κλπ) στοιχειοθετούν συμμορία και εγκληματική οργάνωση, καλό θα ήταν ανατρέξουν στα αρχεία της Αστυνομίας και να δουν τα τελευταία 40 χρόνια μερικές ... χιλιάδες περιπτώσεις ανάλογων "εγκλημάτων από οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ κλπ.
    Υπάρχουν βέβαια και δύο φόνοι: Ο ένας ο προχθεσινός που θα δούμε "το πως και το γιατί" , και ένας άλλος που σκότωσαν έναν Πακιστανό "μέλη της Χρυσής Αυγής" τα οποία απλά ουδέποτε ήταν μέλη του κόμματος.
    Αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής και κακόπιστος ότι τα παραπάνω δεν είναι εγκλήματα που να οδηγήσουν ένα κόμμα να χαρακτηριστεί εγκληματική οργάνωση.
   Λογικό είναι η κυβέρνηση (και πολλοί εκτός Ελλάδος) να θέλουν να κτυπήσουν ένα κόμμα που συγκεντρώνει στις δημοσκοπήσεις μεγάλα ποσοστά και απειλεί να στείλει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση (το ΠΑΣΟΚ πάλι στην κυβέρνηση θα είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ έτσι ή αλλιώς).
    Αλλά ανοίγει πληγές στην χώρα και δημιουργεί κακό προηγούμενο.
    Η πολιτική δράση, η επικοινωνία με τους πολίτες, η κατανόηση των θέσεων των κυβερνητικών κομμάτων και όχι η ωμή κρατική καταστολή μπορούν να δώσουν πολιτικές και δημοκρατικές λύσεις.
    Σε οποιαδήποτε περίπτωση το ποιος κερδίζει από τον διχασμό το ξέρουμε όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου